Ziraat Bankası'ndan Araç Sahibi Emeklilere Duyuru: 40 TL Akaryakıt İndirimi, 200 TL Market İndirimi Tanımlanacak!

Ziraat Bankası'ndan Araç Sahibi Emeklilere Duyuru: 40 TL Akaryakıt İndirimi, 200 TL Market İndirimi Tanımlanacak!

Ziraat Bankası emekli müşterilerin yararlanabilecekleri akaryakıt ve alışveriş kampanyası geliştirdiğini duyurdu. İşte bankanın yeni kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Ziraat Bankası, mevcut müşterine iki farklı kampanya kapsamında toplamda 240 TL’ye kadar para puan hediyesi vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası’ndan 40 TL’lik İndirim!

Bugün gelen zam ile birlikte 27 TL seviyesini aşan motorin ve geçtiğimiz günlerde 26 TL seviyesinin üzerine çıkan benzin, araç sahibi vatandaşların bütçelerini yerle bir etti. Bu durum karşısında sessiz kalamayan Ziraat Bankası, haziran ayının sonuna kadar yapılacak olan 250 TL ve üzeri tutarlı akaryakıt harcamalarına yüzde 5, toplamda ise 40 TL tutarında para hediyesi vereceğini bildirdi.

Harcadıkça Kazandıran Emekli Alışveriş Kampanyası!

ziraat.jpg

Ziraat Bankası, mevcut ekonomik şartlara karşın tek maaşları ile direnmeye çalışan emekli müşterileri için yeni bir market alışverişi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili kampanyasına ilişkin ayrıntıları yayınladı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamalara göre maaşını banka bünyesinden alan müşterilerin yaptıkları her 500 TL ve üzeri tutarlı market, optik, giyim, tekstil ve diğer harcamalara 50 TL, toplamda ise 200 TL tutarında para hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi. Banka, ilgili kampanyasından fayda sağlamak isteyenler için son başvuru tarihinin 30 Haziran olduğunu belirtti.

Ziraat Bankası’nın Alışveriş Harcaması Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt ve market alışverişi kampanyalarından fayda sağlamak isteyen mevcut müşteriler için kampanya başvuru detayları yayınlandı. Banka, her iki kampanyaya da internet bankacılığı veya mobil uygulama aracılığı ile katılım sağlanabileceğini duyururken, kampanyalara SMS ile de onay verilebileceğini bildirdi.

Ziraat Bankası’nın 40 TL hediye para kazanımlı akaryakıt harcaması kampanyasına SMS aracılığı ile katılım sağlamak isteyen mevcut müşterilerin, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları aracılığı ile AYINSEKTORU yazıp, 4757’ye kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.

Ziraat Bankası’nın mevcut emekli müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu 200 TL para puan kazanımlı market alışverişi kampanyasına katılım sağlamak isteyen mevcut müşterilerin, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları aracılığı ile MARKET yazıp, 4757’ye kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.