Elektrikli ultra lüks araçlara bir yenisi daha ekleniyor! O otomobilin tanıtımı göz kamaştırıyor

Elektrikli ultra lüks araçlara bir yenisi daha ekleniyor! O otomobilin tanıtımı göz kamaştırıyor

Elektrikli otomobil piyasasında rekabet tüm hızıyla devam ediyor. Rekabetin kıran kırana geçtiği sektöre hızlı giriş yapan o ultra lüks otomobil ezber bozuyor!

Özellikle son dönemlerde otomobil şirketleri elektrikli araç üretiminde mücadelelerini sürdürüyor.

Ünlü elektrik otomobil üreticisi Nio da, tanıttığı yeni modeliyle elektrikli otomobil sektörünü domine etmeye hazırlanıyor. Mercedes—Maybach rakibi yeni modelin ilk görüntüsü şimdiden göz kamaştırıyor.

ULTRA LÜKS, ULTRA ETKİLEYİCİ

Çinli şirket, yeni modelin tanıtımını , Shaanxi eyaletinde düzenlenen Nio Day 2023’te gerçekleştirdi. Ultra lüks araç, en iyi teknolojiler ile donatılan amiral gemisi olarak nam salmış durumda.

okul-1.jpg

Nio ET9, elektrikli otomobil piyasasına hızla giriş yapıyor. Ultra lüks ve ultra çekici aracın özellikleri ve daha fazla detayları şu şekilde: 5nm teknolojisiyle üretilen yonga, Tek hücreli enerji yoğunluğu 292 Wh/kg, 120 kWh batarya ile 5C hızlı şarj, 5.324 mm uzunluk, 2.016 mm genişlik, 1.620 mm yükseklik, 3.250 mm dingil mesafesi.

okul-2.jpg2025’İN İLK ÇEYREĞİNDE TESLİMATLARI PLANLANIYOR

Şirket, 2025’in ilk çeyreğinde teslimatlara başlamayı planlıyor. 12 ay sonra satışa sunulacak olmasına rağmen otomobilin ön satışları ise açık durumda.

Çinli şirket ayrıca, ET9’u 800.000 RMB (yaklaşık 104.400 Euro) fiyat ile satışa sunacak.