Ziraat Bankası ve Vakıfbank Haziran Ayı Akaryakıt Kampanyalarını Güncelledi: Benzin, LPG ve Motorinde 100 TL İndirim!

Ziraat Bankası ve Vakıfbank Haziran Ayı Akaryakıt Kampanyalarını Güncelledi: Benzin, LPG ve Motorinde 100 TL İndirim!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından olan Vakıfbank ve Ziraat Bankası, haziran ayının ilk haftasında akaryakıt kampanyalarını güncelledi. İşte kamu bankalarının akaryakıt ve LPG kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Kamu bankaları Ziraat Bankası ve Vakıfbank, artan akaryakıt ve LPG fiyatlarına karşın mevcut müşterilerinin yanlarında yer alarak, hediye para kazanımlı kampanya geliştirdiklerini duyurdu.

Ziraat Bankası’ndan 40 TL’lik Akaryakıt ve LPG İndirimi!

Ziraat Bankası’nın “Ayın Sektörü” ismi ile duyurmuş olduğu akaryakıt ve LPG kampanyasına göre ay sonuna kadar yapılacak olan 250 TL ve üzeri tutarlı her harcamaya yüzde 5, toplamda ise 40 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank’tan 60 TL’lik Akaryakıt ve LPG İndirimi!

vakifbank-giyim-alisverisi-kampanyasi.jpg

Vakıfbank, yeni dönemde 26 TL seviyesine kadar dayanmış olan akaryakıt ve 12 TL seviyesine kadar dayanmış olan LPG fiyatlarına kayıtsız kalamayarak bireysek müşterileri için bir indirim kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından duyurulmuş olan ve 30 Haziran tarihine kadar geçerliliği olan ilgili kampanyanın ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Vakıfbank’ın bireysel World kart kullanıcısı müşterileri için geliştirmiş olduğu akaryakıt ve LPG kampanyasının detaylarına göre ay sonuna kadar 4 farklı günde yapılan 250 TL ve üzeri tutarları harcamalara, toplamda 60 TL tutarında hediye para ödemesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Kamu Bankalarının Akaryakıt Kampanyalarına Nasıl Katılım Sağlanır?

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan 60 TL hediye para kazanımlı akaryakıt ve LPG kampanyasından fayda sağlamak isteyen bireysel müşterilerin, Vakıfbank Mobil uygulamasına giriş yapmaları ve Cepte Kazan kategorisinden akaryakıt- LPG kampanyasını bularak “hemen katıl” onayı vermeleri gerekmektedir.

Ziraat Bankası tarafından duyurulmuş olan 40 TL hediye para kazanımlı akaryakıt ve LPG kampanyasından fayda sağlamak isteyen bireysel müşteriler için birçok farklı katılım yolu bulunmaktadır. İlgili kampanyaya bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve müşteri hizmetleri aracılığı ile katılım sağlanabilmesinin yanı sıra, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu aracılığı ile AYINSEKTORU yazıp 4757’ye kısa SMS gönderilerek de kampanyaya katılım sağlanabilmektedir.