Ziraat Bankası Taşıt Kredisinde Faizleri Düşürdü! Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Müjdeli Kredi Paketini Açıkladı!

Ziraat Bankası Taşıt Kredisinde Faizleri Düşürdü! Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Müjdeli Kredi Paketini Açıkladı!

Ziraat Bankası taşıt kredisi ile birlikte düşük faiz oranları ile taşıt sahibi olmak mümkündür. Taşıt almak isteyen herkes Ziraat Bankası taşıt kredisi fırsatını değerlendirmelidir.

Taşıt almak isteyen kişilerin en çok ihtiyaç duyduğu şeylerin başında toplu miktarda nakit para gelmektedir. Toplu miktarda nakit para bulunamadığı zaman kişiler araç satın almaktan vazgeçebilmektedir. Tam da bu noktada devreye giren Ziraat Bankası, taşıt kredisi adı altında uygun faiz oranları ve kişiye özel geri ödeme planlı krediyi isteyenlere vermektedir. Bu sayede kişiler hayallerinde aracı almak için gerekli nakit parayı temin etmiş olurlar.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası taşıt kredisi başvuru yapılmadan önce detaylı bir şekilde incelenmesi gereken bir diğer kredi türüdür. Kişiler bu krediyi almak için öncelikle detaylı ve derin bir araştırma yapmalıdırlar. Ardından da kendi ekonomik koşullarını düşünerek bu krediye başvuru yapmalıdırlar. Banka tarafından, taşıt kredisi başvurusu yapmayı düşünen kişilerin karşılaması gereken bazı koşullar belirlenmiştir. Bu koşullar genel olarak şöyledir:

  • 18 yaşından büyük olmak
  • İstenilen kredi puanına sahip olmak
  • Gelir beyan edebiliyor olmak

Belirtilen şartları sağlayan herkes, taşıt kredisi için Ziraat Bankası’na başvuruda bulunabilir. Hali hazırda banka müşterisi olan kişiler, mobil uygulama ya da internet bankacılığı aracılığı ile taşıt kredisi başvurusunda bulunabilir. Banka müşterisi olmayan kişiler ise, banka tarafından belirlenen evraklar ile birlikte kendilerine en yakın banka şubelerine giderek başvuru yapmalıdırlar. Bu başvurular sayesinde taşıt kredisi almaya hak kazanılabilir. Taşıt kredisi başvurusu yapacak kişilerin yanında götürmesi gereken evraklar şunlardır:

  • Nüfus cüzdanı
  • İkametgah belgesi
  • Alınacak aracın ruhsat fotokopisi
  • Gelir beyan belgesi

Belirtilen belgeler ile kolaylık ile taşıt kredisi başvurusu yapılabilir.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

2020/01/12/ziraat.jpg

Ziraat Bankası taşıt kredisi güncel faiz oranları %1,59’dur.

Ziraat Bankası En Fazla Ne Kadar Taşıt Kredisi Veriyor?

Ziraat Bankası taşıt kredisi en fazla 400.000 TL kadar verilmektedir.

Ziraat Bankası Taşıt Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Ziraat Bankası taşıt kredisi en uzun vade oranı 48 aydır.