Ziraat Bankası Kullanıcılarına Duyuruldu: Akaryakıt ve Otogaz Harcamalarına 75 TL İndirim Yapılacak!

Ziraat Bankası Kullanıcılarına Duyuruldu: Akaryakıt ve Otogaz Harcamalarına 75 TL İndirim Yapılacak!

Hem Rusya- Ukrayna savaşı hem de diğer ekonomik faktörler sebebi ile artan akaryakıt ve otogaz fiyatları, sürücülerin korkulu rüyası haline geldi. Bu duruma engel olmak isteyen Ziraat Bankası, akaryakıt kampanyası kapsamında indirim fırsatı sunuyor...

Aralık 2021 tarihinde rekor seviyelere ulaşan döviz kurları ve altın fiyatları, gündelik hayatta hizmet alınan her sektörde olduğu gibi akaryakıt sektöründe de fahiş fiyatlandırmaların gözlenmesine sebep oldu. Ekonomi piyasalarında gözlenen gelişmelere bağlı olarak ocak ayına girilmesi ile birlikte zamlanan akaryakıt ürünleri ve otogaz, sürücülerin bütçelerinin sarsılmasına sebep oldu.

Ocak ayından itibaren zamlı fiyatlar aracılığı ile satışa sunulan akaryakıt ürünleri, mart ayı itibari ile resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşının brent petrolün varil fiyatını 130 dolar seviyesine kadar yükseltmesi ile birlikte, arka arkaya zamlar almaya devam etti. Savaşın ilk günlerinde 25 TL seviyesine kadar yükselen motorin ve benzin fiyatları, müzakere sürecinin başlamasından sonra bir miktar geriledi. Ancak hala 21 TL seviyesinin üzerinden işlem gören akaryakıt ürünleri, sürücülerin her gün isyan etmesine sebep oldu.

Sürücülerin bütçelerini derinden etkileyen akaryakıt fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer aldığını duyuran Ziraat Bankası, düzenlediği akaryakıt kampanyası ile bu duyurusunun arkasında durmayı başardı. Söz konusu kampanyanın ayrıntıları banka tarafından kamuoyu ile paylaşıldı.

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyası 2022

Artan akaryakıt ve otogaz fiyatlarına karşın sessiz kalmak istemeyen Ziraat Bankası, Bankkart kullanıcıları için yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Mayıs tarihine kadar Bankkart anlaşmalı istasyonlardan yapılacak olan 300 TL ve üzeri tutarlı dördüncü alışverişe, 75 TL tutarında para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyası Ayrıntıları

ziraat.jpg

Ziraat Bankası’nın Bankkart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu akaryakıt ve otogaz kampanyası, Bankkart logosu bulunan tüm ücretli kartlar için geçerlidir. Kampanyaya katılım sağlayarak kazanılan para puan hediyeleri, 10 Haziran tarihinde ilgili kart hesabına yüklenecektir.

Ziraat Bankası Akaryakıt Kampanyası Başvurusu 2022

Ziraat Bankası tarafından geliştirilmiş olan akaryakıt kampanyasına katılarak 75 TL tutarında para puan kazanmak isteyen vatandaşların, ilk harcamadan önce Bankkart mobil uygulaması aracılığı ile kampanyaya katılım sağlamaları gerekmektedir.