Ziraat Bankası Duyurdu: Market Alışverişlerine 100 TL, Teknolojik Ürün Alışverişlerine 500 TL İndirim Yapılacak!

Ziraat Bankası Duyurdu: Market Alışverişlerine 100 TL, Teknolojik Ürün Alışverişlerine 500 TL İndirim Yapılacak!

Ziraat Bankası hem market hem de elektronik ürün alışverişleri için düzenlemiş olduğu avantajlı kampanyaları paylaştı. İşte bankanın alışveriş kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Ziraat Bankası, dara düşen vatandaşlara teknolojik ürün ve market alışverişleri karşılığında çip para desteği vereceğini açıkladı.

Ziraat Bankası’ndan Teknolojik Ürün Kampanyası 2022

Altın fiyatlarının ve döviz kurlarının yukarı yönlü hareketlerine bağlı olarak yükselen elektronik ürün fiyatlarına karşın vatandaşın yanında yer alan Ziraat Bankası, söz konusu duyurusunu geliştirmiş olduğu yeni kampanya ile destekledi. Banka, yeni kampanyası kapsamında Vatan Bilgisayar ile iş birliği yaptığını açıklayarak ilgili kampanya detaylarını paylaştı.

Ziraat Bankası’nın geliştirmiş olduğu kampanyaya göre 19 Haziran tarihine kadar ilgili mağazalardan tek seferde, 5 bin TL ve üst tutarlarda elektronik ürün harcaması yapan mevcut Bankkart müşterilerine, 500 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Ziraat Bankası’ndan Market Alışverişi Kampanyası 2022

ziraat.jpg

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine bağlı olarak artan gıda fiyatları, vatandaşların bütçelerini zorlamaya başladı. Temel ihtiyaçların dahi karşılanma konusunda dara düşüldüğü şu günlerde vatandaşların bu sıkıntılı durumlarına bir nebze de olsa destek olmak isteyen Ziraat Bankası, yeni kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre 30 Haziran tarihine kadar market, manav, şarküteri, bakkal ve kasap noktalarından gerçekleştirilen 250 TL ve üzeri tutarlı alışverişlere 20 TL, toplamda ise 100 TL tutarında hediye para ödülünün verileceği bilgisi kaydedildi.

Ziraat Bankası’nın Alışveriş Kampanyalarına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Ziraat Bankası geliştirmiş olduğu market alışverişi kampanyası ve elektronik ürün alışverişi kampanyasına ilişkin başvuru detaylarını yayınladı.

Ziraat Bankası’nın Vatan Bilgisayar’dan yapılacak olan elektronik ürün alışverişleri için geliştirmiş olduğu kampanyadan fayda sağlamak isteyen vatandaşların, bankaya kayıtlı bulunan cep telefonlarından VATAN yazarak 4757’ye kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.

Ziraat Bankası’nın market, manav, kasap ve şarküteri alışverişleri için geliştirmiş olduğu kampanyadan fayda sağlamak isteyen vatandaşların, bankaya katılı bulunan cep telefonlarından MARKET yazıp, 4757’ye kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.

Yukarıda belirtilmiş olan SMS başvurularının yanı sıra her iki kampanyaya da Bankkart Mobil uygulamasında yer alan “kampanyalar” ekranında başvuru yapmak mümkündür.