Ziraat Bankası 0,99 faizli konut kredisi başvuruları başladı! 0,99 faizli konut kredisi başvuruları nereden yapılır?

Ziraat Bankası 0,99 faizli konut kredisi başvuruları başladı! 0,99 faizli konut kredisi başvuruları nereden yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz haftalarda açıkladığı 0,99 faizli konut kredisi destek paket başvuruları başladı. Peki 0,99 faizli konut kredisi başvuruları nereden yapılır?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın geçtiğimiz haftalarda açıkladığı 0,99 faizli konut kredisi destek paket başvuruları başladı. "İlk Evim Konut Finansmanı" doğrultusunda 0,99 faizli konut kredisi kullanarak vatandaşlar ev sahibi olabilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatları doğrultusunda düşük faizli konut kredisi destek paketleri geçtiğimiz haftalarda paylaşılmıştı.

Erdoğan'ın açıklamaları sonrasında ise merakla beklenen konut kredisi destek paketlerinin ne zaman başlayacağına dair gelişmeler bugün yanıtlandı. 120 ay vadeli 0,99 faiz oranlı "İlk evim konut finansmanı" başvuruları Ziraat Bankası tarafından artık resmen başladı. 9 Mayıs tarihinde Erdoğan tarafından açıklanan konut kredisi destek paketleri kapsamında vatandaşlar ev almak adına Ziraat Bankası'na başvuracak. Başvurular anlık olarak Ziraat Bankası şubelerinden gerçekleştirilebilecek.

İLK EVİM KONUT FİNANSMANI 0,99 FAİZLİ KONUT KREDİSİ BAŞVURULARI BAŞLADI!

ilk-evim-konut-finansmani.jpeg

Emlak365.com'un haberine göre Ziraat Bankası tarafından "İlk evim konut finansmanı" kampanyası başladı. Vatandaşlar ev sahibi olabilmek için çekmek istedikleri düşük faizli konut kredisi için başvuru ekranları aktif hale getirildi. Sıfır konut almak için "İlk Evim Konut Finansmanı" kullanacaklar için başvuru ekranı açıldı.

Ziraat Bankası şubesine giderek vatandaşlar 2 milyon TL'a kadar konut kredisi çekebilecekler. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan 120 ay vadeli 0,99 aylık sabit faiz oranlı konut kredilerine yoğun ilgi var.

İLK EVİM KONUT FİNANSMANI ŞARTLARI

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından paylaşılan konut kredisi finansman desteği için vatandaşlar ilk olarak Ziraat Bankası şubelerine gitmeleri gerekiyor. Başvuru da bulunabilmeleri adına başta gelir belgelerini ve birçok belge prosedür olarak isteniyor.

İlk Evim Konut Finansman Desteği kampanyası alanında müşteriler ilk olarak en fazla 2 milyon TL'e kadar konut kredisi çekebilecek.

İLK KONUT ALIMI DESTEKLENECEK

Türkiye'de enflasyonun artması ile birlikte bu kredi paketinde konut alımlarının desteklenmesi hedefleniyor. Kredi başvurularını Ziraat Bankası şubeleri tarafından gerçekleştirecek olan vatandaşların dikkat etmesi gereken önemli bir konu yer alıyor.

Krediye başvuracak olan kişinin, tamamı şahsı adına veyahut da eşi ya da aynı adreste ikamet eden evlatlarına dair bir konutun bulunmaması gerekiyor.

İlk Evim Konut Finansman Desteği kampanyası kapsamında ise aktif olarak devam eden bir konut kredisi var ise başvurunan kişinin başvurusu otomatik olarak reddedilecektir.

İLK EVİM KONUT FİNANSMAN DESTEĞİ ÖRNEK ÖDEME PLANI

  • 500 bin lira konut kredisi 0.99 faiz ve 120 ay vade ile ayda 7139 lira olarak ödenir.
  • 1 milyon Türk Lirası konut kredisi 0,99 faiz ve 120 ay vade ile ayda 14.277 lira olarak ödenir.
  • 1 milyon 500 bin lira konut kredisi 0,99 faiz ve 120 ay vade ile ayda 21.416 lira olarak ödenir.
  • 2 milyon Türk Lirası konut kredisi 0,99 faiz ve 120 ay vade ile ayda 28.555 bin lira olarak ödenir.