Zamlar Karşısında Eriyen İkramiyeden Sonra Kamu Kurumlarından Büyük Destek: Emeklilere 500, 625, 750 TL Ödeme Yapılacak!

Zamlar Karşısında Eriyen İkramiyeden Sonra Kamu Kurumlarından Büyük Destek: Emeklilere 500, 625, 750 TL Ödeme Yapılacak!

Bayram öncesi aldıkları ikramiye tutarı, zamlar ile birlikte eriyen emekli vatandaşların yüzünü güldürecek haber, bu kez kamu bankalarından geldi. İşte bankaların destek kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Bayram ikramiyeler bin 100 TL olarak ödendi. Enflasyon oranı karşısından ikramiyelere zam yapılmasını bekleyen emekli vatandaşlar, tekrar aynı tutarlar karşılaşınca büyük hayal kırıklığına uğradılar. Nakit sıkışıklıkları giderek daha büyük bir problem haline gelmiş olan vatandaşlar, bütçelerini hafifletecek karşılıksız ödemelerin arayışı içerisine girdiler.

Tek maaşlı emekli vatandaşların girdikleri bu nakit sıkışıklığı sürecine daha fazla sessiz kalmak istemeyen kamu bankaları, yeni dönemde müşterilerine 750 TL’ye kadar ek ödeme yapılacağını bildirdiler.

Kamu Bankalarından Emeklilere Karşılıksız Nakit Desteği!

emekli-zammi.jpg

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halk Bankası devlet bankası olma niteliğine sahip oldukları için birçok konu başlığı altında diğer bankalara göre çok daha avantajlı fırsatlar sunabiliyorlar. Bu kapsamda “avantajlı” olarak değerlendirilebilecek konu başlıklarından biri de ilgili bankaların emekli müşterisi olmak ile başlıyor. Bankalar, öncelikle bünyelerine dahil ettikleri yeni müşterilerine promosyon ödemeleri yapıyorlar, sonrasında ise bütçelerine uygun kredi imkanları sunuyorlar.

Vakıfbank, Ziraat Bankası ve Halk Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli kampanyalarından birisi olan promosyon kampanyaları kapsamında vatandaşlara aldıkları emekli maaşı tutarları ile orantılı olarak ek ödeme veriliyor. Bu doğrultuda belirlenmiş olan promosyon tutarları ise şu şekilde:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 500 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 625 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 750 TL

Kamu Bankalarından Emekli Promosyonu Almanın Şartları Neler?

Kamu bankalarından emekli promosyonu alabilmek için ilgili bankaya maaş hesabının taşınması ve hesabın 3 yıl boyunca bankada kalacağının taahhüt edilmesi gerekiyor.

Maaş Hesabı Nasıl Taşınır?

Emekli maaşı hesabı ilgili bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanaları ve banka şubeleri aracılığı ile taşınabilmektedir.