Yılın Akaryakıt İndirimi İçin Bugün Son Gün! ING Bank Kartı Olanlar, 500 TL İndirim Hakkına Sahip Olacaklar!

Yılın Akaryakıt İndirimi İçin Bugün Son Gün! ING Bank Kartı Olanlar, 500 TL İndirim Hakkına Sahip Olacaklar!

Giderek artan benzin, motorin ve otogaz fiyatlarına kayıtsız kalamayan ve yeni bir akaryakıt ve LPG kampanyası düzenleyen ING Bank, söz konusu kampanyası için son çağrısını yaptı. İşte bankanın güncel kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

ING Bank’ın Petrol Ofisi’nden akaryakıt ve otogaz alışverişi yapan mevcut müşterileri için geliştirmiş olduğu akaryakıt ve LPG kampanyası için son çağrısını yaptı.

ING Bank’tan Müşterilerine Son Çağrı!

Daha çok geliştirdiği emekli kampanyaları ve diğer kredi kampanyaları ile gündemde kalmayı başaran ING Bank, bu kez de artık vatandaşları çileden çıkartma noktasına gelen akaryakıt ve otogaz fiyatlarına ilişkin düzenlemiş olduğu bir kampanya ile adından söz ettirmeyi başardı. Banka, ilgili kampanyasından fayda sağlamak isteyenler için bugünün son başvuru günü olduğunu belirtirken, kampanyaya ilişkin ayrıntılı bilgiler verdi.

ING Bank tarafından yapılan akaryakıt ve LPG alışverişi kampanyasına göre 12 ay boyunca her ay Petrol Ofisi istasyonlarından en az 500 TL tutarında akaryakıt veya LPG harcaması gerçekleştiren tüm mevcut müşterilere, 500 TL’lik indirimin tanımlanacağı bilgisi verildi.

ING Bank Akaryakıt Kampanyasının Ayrıntıları

ing-bank.jpg

ING Bank’ın Petrol Ofisi’nden akaryakıt ve otogaz alışverişi yapan mevcut müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu 500 TL indirim fırsatı sunan akaryakıt ve LPG kampanyası, yalnızca bireysel kredi kartı sahipleri için geçerlidir. 12 aylık alışveriş sözünü tutmayan müşteriler, sözlerinde durmadıkları süre için hesaplanan ücreti, ödemek zorunda kalırlar.

ING Bank Akaryakıt Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

ING Bank’ın Petrol Ofisi’nden akaryakıt ve otogaz alışverişi yapan mevcut müşterileri için özel olarak geliştirmiş olduğu 500 TL indirim fırsatı sunan akaryakıt ve LPG kampanyasından yararlanabilmek için bankaya kayıtlı olan bilgiler aracılığı ile mobil uygulamaya giriş yapılması ve “kampanyalar” kısmından ilgili kampanyaya katılım onay verilmesi gerekmektedir.

ING Bank’a yapılan akaryakıt ve LPG kampanyası başvurusunun onaylanmasının ardından kampanya süreci başlayacaktır. Bu aşamadan sonra akaryakıt ve LPG harcamalarının yapılacağı ING kredi kartının Petrol Ofisi mobil uygulaması içerisinde yer alan Öde- Geç ekranına kaydedilmesi ve harcamaların bu ekran aracılığı ile yapılması gerekmektedir.