Yarın son gün! Bu işlemi yapanlara Akbank para veriyor!

Yarın son gün! Bu işlemi yapanlara Akbank para veriyor!

Ülkemizde sıklıkla tercih edilen özel banka kuruluşlarından Akbank, müşterileri için yeni duyurusunu yaptı. Bu işlemi yapan Akbanklılar harcadıkça para kazanacak. Detaylar Gürses Gazetesi'nde...

Ülkemizde milyonlarca vatandaş tarafından sıklıkla tercih edilen ve gerek banka sistemi gerek kredi kampanyaları gerekse verdiği yüksek limitli kredi kartları ile ön plana çıkan Akbank yeni kampanyasını duyurdu. Müşterilerinin harcadıkça kazanacağı kampanya Akbank tarafından resmi olarak açıklandı. Akbank müşterileri için özel hazırlanan kampanya kapsamında müşteriler Akbank kart sahipleri harcadıkça kazanacak. Son tarihin 30 Haziran olarak duyurulduğu kampanya ile Akbank kartlı müşterilerin harcadıkça para kazanması hedefleniyor. Peki; Akbank'ın müşterileri için özel olarak sunduğu ve yarın son bulacak olan, harcadıkça kazandıran kampanyası nedir? Detaylar haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

AKBANK RESMEN PARA DAĞITIYOR

Akbank'ın müşterileri için özel olarak hazırladığı kampanya kapsamından yalnızca bireysel asıl Akbank Kart sahipleri faydalanabiliyor. Akbank'ın müşterilerine özel olarak hazırladığı işbu kampanya ile Akbank kart sahipleri giyim, çiçek, kozmetik ve restoran harcamalarında kazanç sağlıyor. Akbank kart sahipleri bu kategorilerde yaptıkları her 300 TL tutarında harcama için 25 TL, toplamda 75 TL tutarına kadar kazanç sağlayabiliyor. Bu harcamaların ardından Akbank kart sahiplerinin hesaplarına yüklenen chip- para ile ise her kategoride harcama yapılabiliyor. Akbank tarafından müşterilerine verilen bu chip- paraları kazanabilmek için ise kampanyaya katılmak gerekiyor.

AKBANK CHIP PARA NASIL KAZANILIR 2022? AKBANK CHIP PARA BAŞVURU YAPMA

Akbank tarafından müşterilerine verilen chip - paraları kazanmak ve bu chip- paralardan faydalanmak için, Akbank müşterilerinin banka sisteminde kayıtlı olan cep telefonu numarası ile başvuru yapmaları gerekmekte. Peki; Akbank chip - para kampanyasına nasıl başvuru yapılır?

Akbank tarafından asıl Akbank kart sahipleri için özel olarak hazırlanan kampanyaya katılmak isteyen müşterilerin "GIYIM" yazıp Akbank numarası 4566'ya kısa mesaj göndermesi ya da Akbank Mobil uygulamasından "Hemen Katıl" butonuna basarak kampanyaya kayıt olması gerekiyor. Akbank'a yapılan başvurunun ardından başvuru yapanlara Akbank tarafından gelecek olan kayıt onay mesajı ile müşterilerin başvuruları onaylanmış olur. Kampanyadan faydalanabilmek için başvurunun yapılması ve Akbank tarafından kayıt onay bildiriminin gelmesi gerekiyor. Axess, Wings, Free ya da ek kartlar ve ticari kartlar kampanya kapsamında olmayıp, başvuru ve son kullanım için son tarih30 Haziran yani yarındır.