Yapı Kredi’den Bayram Müjdesi Gibi Kampanya! 120 Ay Vadeli Konut Kredisi Başladı

Yapı Kredi’den Bayram Müjdesi Gibi Kampanya! 120 Ay Vadeli Konut Kredisi Başladı

Yapı Kredi yeni kampanyasını duyurdu. Yapı Kredi, sağlamış olduğu konut kredilerinde gerçekleştirdiği kampanya ile kiracılara umu ışığı oldu. Avantajlı konut kredisi tekliflerinin ayrıntıları için Yapı Kredi iletişim kanallarını kullanabilirsiniz.

Yapı Kredi, konut kredisi faiz oranlarını düşürmekle kalamayıp, aynı zamanda kolay geri ödeme seçenekleri de sağlamaktadır. Yapı Kredi müşterisi olun ya da olmayın, kampanya koşullarından kolaylıkla faydalanabilirsiniz. Yapmanız gereken tek şey bilgi almak ve başvurmak için en yakın Yapı Kredi şubelerine gitmek ya da internet sayfasını ziyaret etmek.

Yapı Kredi Konut Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Yapı kredi konut kredisine başvurmak için gerekli şartların başında on sekiz yaşını doldurmuş olmak ve vade sonunda en fazla yetmiş yaşına gelmek yer almaktadır. Bunların dışında, çalışır durumda olduğunu doğrulayan belgeler gereklidir. Emekli iseniz emeklilik belgeleri banka tarafından istenmektedir. Aynı zamanda, satın alınacak ev için gerekli tapu, iskan gibi bazı belgelerde banka tarafından istenen evraklar arasında yer almaktadır. Gerekli evrakların tamamlanması ile size en yakın Yapı Kredi şubesine gidebilir ya da internet sitesi ve mobil uygulama üzerinden başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Yapı Kredi Konut Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Yapı Kredi, tüketicilere farklı kredi imkanları sağlamaktadır. Sağlamış olduğu tüm kredi türlerinde düşük faiz politikasını gerçekleştirmektedir. Kredi kullanımı için sıklıkla tercih edilen Yapı Kredi, konut kredisi faiz oranını yüzde 2,09 olarak belirlemiştir.

Yapı Kredi En Fazla Ne Kadar Konut Kredisi Veriyor?

Yapı Kredi, konut kredisi verebilme oranını ekspertiz raporuna göre belirlemektedir. Satın alınmak istenilen evin, satış değeri bankanın göndermiş olduğu eksper ile tespit edilmektedir. Bankaya sunulan ekspertiz raporuna göre evin tutarı üzerinden belirli bir yüzde de kredi kullanımı sağlanmaktadır. Örneğin; evin tutarı 500.000 TL ise, bu tutarın yüzde doksanına kadar kredi kullanımına müsaade edilmektedir.

Yapı Kredi Konut Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Yapı Kredi Bankası’ndan temin edeceğiniz konut kredisinin tutarına göre farklı vade seçenekleri belirlenmektedir. Buna göre bankanın sahip olduğu en düşük vade on iki ay olurken, en uzun vade seçeneği ise yüz yirmi ay olarak belirlenmiştir.