Yapı Kredi duyurdu, faizsiz 5000 TL anında onaylı nakit avans veriyor! Yapı Kredi nakit avans kampanyası

Yapı Kredi duyurdu, faizsiz 5000 TL anında onaylı nakit avans veriyor! Yapı Kredi nakit avans kampanyası

Türkiye'nin özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası yaptığı kampanya ile birlikte Haziran ayı içerisinde yeni kayıt olan müşterilerine 5000 TL faizsiz nakit avans veriyor. Yapı Kredi nakit avans kampanyası..

Türkiye'nin özel bankaları arasında yer alan Yapı Kredi Bankası yaptığı kampanya ile birlikte faizsiz, şartsız, kefilsiz anında 5000 TL nakit avans veriyor. Acil nakit ihtiyacı bulunan vatandaşlar için hazırlanan kampanya ile birlikte ilk kez Yapı Kredi müşterisi olacak vatandaşlara duyurduğu kampanyaya yoğun ilgi var. 12 ay taksitli yüzde 0 faizli 5000 TL nakit avans fırsatı şimdi Yapı Kredi müşterisi olacak tüm vatandaşlar için geçerli oldu.

Bankalar son dönemlerde vatandaşları kredi ve kredi kartı gibi ürünlere yönlendirmeye devam ediyor. Bu süreçte yaptıkları kampanyalar ile birlikte müşteri sayısını arttırmak isteyen bankalar arasında yer alan Yapı Kredi ilk kez müşterisi olacak vatandaşlar için kampanyasını duyurdu.

YAPI KREDİ'DEN FAİZSİZ 5000 TL NAKİT AVANS KAMPANYASI

Türkiye'de artan enflasyon oranları ile birlikte vatandaşlar zor günler geçirmeye devam ederken büyük kampanyalar ise bankalardan geliyor. Kredi kartı kullanımında çekilen taksitli nakit avanslar çoğu bankada faiz oranları ile çekilebilirken Yapı Kredi yaptığı kampanya ile birlikte 12 ay taksitli yüzde 0 faizli 5000 TL nakit avansı anında hesaplara yatırıyor. Açıklanan kampanyaya şimdiden büyük yoğun ilgi varken vatandaşlar mobil bankacılık üzerinden Yapı Kredi bankasına müşteri olmaya çalışıyor.

Kampanyadan yararlanabilecek kişiler en fazla 5 bin TL'ye kadar ve sadece bir sefer olacak olan faizsiz taksitli nakit avans çekme fırsatına sahip olabilecek. Taksitli nakit avans kampanyasına şube, ATM ve müşteri iletişim merkezleri dahil edilmedi. Buradan başvuru yaparak taksitli nakit avans çekimi yapılamayacak.

Yapı Kredi'nin açıkladığı kampanyada kişiler Yapı Kredi mobil ve Bireysel İnternet Şubesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecek. Banka 12 aya kadar vadeli bir şekilde vereceği taksitli nakit avansı 5 bin TL kadar para alınabilecek.

Daha önce hazırlanan bu kampanya Mart ayında açıklanmış ve 15 Nisan'a kadar devam ederken şimdilerde ise kampanya süresinin uzatıldığı açıklandı. Faizsiz kredi veren bankalar arasına. Yapı Kredi'de dahil olurken kişiler uzaktan müşteri olma adımlarını gerçekleştirmeleri gerekiyor. Bu aşamaları tamamlamaların ardından vatandaşlar yüzde 0 faizli 12 ay vadeli 5000 TL taksit avansı çekebilecekler.