Yapı Kredi Bankası'ndan Önemli Duyuru: Kart Bakiyeniz 0 Bile Olsa, Çocuğunuzun Okul Taksitini Ödeyebileceksiniz!

Yapı Kredi Bankası'ndan Önemli Duyuru: Kart Bakiyeniz 0 Bile Olsa, Çocuğunuzun Okul Taksitini Ödeyebileceksiniz!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından olan Yapı Kredi Bankası, yeni bir kampanya geliştirdiğini açıklayarak anne babalara seslendi. Banka, kart bakiyesinin yetersiz olması durumunda, okul taksitlerini üstleneceğini açıkladı.

Artan masraflar karşısında çocuğunun ya da çocuklarının okul taksitlerini ödemekte zorlanan ailelere, Yapı Kredi Bankası’ndan Taksitli Eğitim Sistemi müjdesi geldi.

Yapı Kredi Bankası’ndan Taksitli Eğitim Sistemi!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan eğitim masraflarına ve nakit sıkışıklığına karşın çocuğunun veya çocuklarının okul taksitlerini ödemekte zorlanan anne ve babalar için yeni bir hizmet geliştirdiğini duyurdu. Banka, “Taksitli Eğitim Sistemi” ismini vermiş olduğu yeni hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre TEST hizmetinden yararlanan müşterilerin, okul ücreti ödeme dönemi geldiğinde hesaplarında para bulunmasa dahi banka tarafından ilgili taksitin yatırılacağı bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası’nın Taksitli Eğitim Sistemi Başvuru Evrakları

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Yapı Kredi Bankası’nın Taksitli Eğitim Sistemi hizmeti için müşterilerinden talep ettiği başvuru evrakları şu şekilde belirlendi:

  • Kimlik kartı fotokopisi
  • Okul ücreti ödeme planı
  • Öğrencinin T.C. kimlik numarası
  • Öğrencinin okul numarası

Yapı Kredi Bankası Taksitli Eğitim Sistemi Başvurusu 2022

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan Taksitli Eğitim Sistemi hizmetinden fayda sağlamak isteyen vatandaşlar SMS, internet bankacılığı, mobil uygulama, Müşteri İletişim Merkezi, banka şubeleri veya okul kayıt dönemlerinde açılan Yapı Kredi Bankası stantlarından başvuru yapabilmektelerdir.

Yapı Kredi Bankası’nın Taksitli Eğitim Sistemi hizmetine SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapmak isteyen vatandaşların bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu numaraları aracılığı ile aralarında birer boşluk bırakarak sırası ile OKUL, T.C. kimlik no, veli doğum tarihi, okulun SMS kodu, okul ücreti, öğrenci T.C. kimlik no bilgilerini yazmaları ve 4411’e kısa mesaj atmaları gerekmektedir.

Yapı Kredi Bankası’nın TEST hizmetinden telefon bankacılığı aracılığı ile yararlanmak isteyenlerin 444 0 444 numaralı telefonu aramaları, mobil uygulama aracılığı ile yararlanmak isteyenlerin ise uygulamanın açılan ekranında ödemeler- okul ödemeleri- Taksitli Eğitim Sistemi adımlarını izlemeleri gerekmektedir.