Yapı Kredi Bankası sınırları aştı! 10 bin TL'ye kadar olan harcamalarınıza, sıfır faiz ve 6 ay vade desteği!

Yapı Kredi Bankası sınırları aştı! 10 bin TL'ye kadar olan harcamalarınıza, sıfır faiz ve 6 ay vade desteği!

Yeni dönemin artan nakit ihtiyaçlarına karşın bir kampanya daha geliştirdiğini duyuran Yapı Kredi Bankası, 30 Kasım tarihine kadar sıfır faizli alışveriş kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketlerin ürün ve hizmet fiyatlarına doğrudan etki etmesi, vatandaşların büyük bir geçim derdinin içerisine doğru sürüklenmesine sebep oldu. Geçtiğimiz yılın eylül ayından bu zamana kadar devam eden ve etkisini de her ay arttıran bu durum, nakde olan ihtiyaçların hat safhaya yükselmesine sebep oldu. Ay sonunu getirmekte zorlanan vatandaşlar, harcamalarına destek verebilecek avantajlı kampanyaları araştırmaya başladı.

Sabit maaşları ile geçinmekte zorluk çeken ve hem sabit giderlerini hem de diğer ihtiyaçlarını karşılamak konusunda sıkıntıya düşen tüketiciler, bütçeleri doğrultusunda yararlanabilecekleri avantajlı kredi kampanyalarını araştırmaya başladılar. Bu noktada kendisini gösteren Yapı Kredi Bankası, yalnızca alışveriş harcamaları için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kredisini müjdeledi. Alışveriş kredisi kampanyasının hem bireysel müşterilerini hem de diğer tüketicileri kapsadığını belirten banka, kasım ayının sonuna kadar başvuruya açık olan nakit desteği kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

YAPI KREDİ BANKASI’NDAN ALIŞVERİŞ KREDİSİ KAMPANYASI!

yapi-kredi-bankasi-sinirlari-asti-10-bin-tlye-kadar-olan-harcamalariniza-sifir-faiz-ve-6-ay-2.jpg

Hem kart kampanyalarında hem de finansman hizmetlerinde sunmuş olduğu avantajlar ile sektörün önemli isimlerinden birisi haline gelen Yapı Kredi Bankası, alım güçleri düşen ve buna bağlı olarak da nakit desteğine olan ihtiyaçları artan tüketiciler için yeni bir alışveriş kredisi kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu. Söz konusu kredinin World üyesi işyerlerinden yapılacak olan harcamalar için geçerli olduğunu belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası “World PAY kredisi” ismini vermiş olduğu yeni alışveriş kampanyası kapsamında 10 bin TL’ye kadar destek vereceğini belirtti. İlk alışverişe özel olmak şartı ile faiz uygulamayacağını belirten banka, azami vade sayısını da 6 ay olarak açıkladı.

YAPI KREDİ BANKASI ALIŞVERİŞ KREDİSİ KAMPANYASININ AYRINTILARI

Yapı Kredi Bankası söz konusu kampanyadan bireysel World kart müşterilerinin yararlanabileceklerini, ayrıca World üyesi işyerlerinde de hızlı bir şekilde Yapı Kredi müşterisi olarak diğer tüketicilerin de alışveriş kredisine başvuru yapabileceklerini belirtti. Söz konusu kampanyadan yararlanabilmek için mağazaların POS makinelerinde oluşturulacak olan QR kodun okutulmasının yeterli olduğu bilgisi kaydedildi.