Yapı Kredi Bankası Kartı Olanlar Dikkat: 8 Mayıs'a Kadar 150 TL Tutarında Alışveriş Desteği Verilecek!

Yapı Kredi Bankası Kartı Olanlar Dikkat: 8 Mayıs'a Kadar 150 TL Tutarında Alışveriş Desteği Verilecek!

Yapı Kredi Bankası, ilgili şartları sağlayan tüm bireysel müşterilerine alışveriş desteğinde bulunacağını bildirdi. İşte bankanın yeni alışveriş kampanyasına ilişkin ayrıntılar…

Bir süredir ekonomi piyasalarında gözlenen olumsuz gelişmeler, gündelik hayatta satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Yapılan zamlardan en çok etkilenen sektörlerden birisi olan gıda sektörü, vatandaşların temel gıda ihtiyaçlarını uygun fiyatlar aracılığı ile karşılamalarına engel oldu.

Vatandaşların beslenme konusunda dahi bütçe desteğine ihtiyaç duymalarına daha fazla göz yummak istemeyen Yapı Kredi Bankası, yeni bir alışveriş kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka, ilgili kampanyasının detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyası 2022

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından biri olarak hizmet veren Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde artan gıda fiyatlarına karşın vatandaşa destek olacağını açıkladı. Yaptığı destek açıklamasını geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyası ile destekleyen banka, söz konusu kampanyanın ayrıntılarını paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyasına göre World kartlar aracılığı ile yapılacak olan ikinci 200 TL ve üzeri alışveriş harcamalarına 15 TL, toplamda 150 TL tutarında para puan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyasının Ayrıntıları

Yapı Kredi Bankası’nın World kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu alışveriş kampanyasından yalnızca bireysel kart sahipleri yararlanabilmektedir. Söz konusu kampanyadan kazanılacak olan hediye paralar 12 Mayıs tarihinde hesaplara aktarılmaktadır. 12 Haziran tarihine kadar geçerliliği bulunan hediye paralar kullanılmamaları durumunda, 13 Haziran tarihinde hesaplardan geri alınır.

Yapı Kredi Bankası Alışveriş Kampanyası Başvurusu 2022

Yapı Kredi Bankası’nın geliştirmiş olduğu 150 TL kazanımlı alışveriş kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların, World Mobil uygulamasını cep telefonlarına indirmeleri gerekmektedir. Açılan uygulama içerisinde yer alan kampanyalar kısmından alışveriş kampanyasına katılım sağlanması, hediye paraların hesaplara aktarılması için yeterlidir.