Yapı Kredi Bankası, ING Bank ve Türkiye İş Bankası Açıkladı: 100 Bin TL'ye Kadar Olan Kredi Borçları Sıfırlanacak!

Yapı Kredi Bankası, ING Bank ve Türkiye İş Bankası Açıkladı: 100 Bin TL'ye Kadar Olan Kredi Borçları Sıfırlanacak!

Yapı Kredi Bankası, ING Bank ve Türkiye İş Bankası, borç batağı içerisinde ilerlemeye çalışan vatandaşlara borç kapatma hizmeti sunacağını açıkladı. İşte bankaların yeni hizmetlerine ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası, ING Bank ve Türkiye İş Bankası, diğer bankalara olan borçları nedeni ile köşeye sıkışan vatandaşlara, borç kapatma hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu hizmetlerin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası Borç Kapatma Kredisi Kampanyası 2022

Türkiye’nin önemli özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlara karşın borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara, borç kapatma kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. Bu hizmeti sayesinde borçların tekrar yapılanmasına ve tek bir çatı altında toplanmasına imkân tanıyacağını bildiren banka, ayrıntıları paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından geliştirilmiş olan borç kapatma kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 2,59 olarak belirlendi. 30 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 1.396,35 TL olarak hesaplandı.

ING Bank Borç Kapatma Kredisi Kampanyası 2022

ing-bank.jpg

Geliştirmiş olduğu kredi ve kredi kartı kampanyalarının avantajlı fırsatları sayesinde ülkenin en çok tercih edilen özel bankalarından birisi olma özelliğine sahip olan ING Bank, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlar karşısında bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara borç kapatma kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

ING Bank tarafından geliştirilmiş olan borç kapatma kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,84 olarak belirlendi. Banka, bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarını 406 TL olarak hesapladı.

Türkiye İş Bankası Borç Kapatma Kredisi Kampanyası 2022

Türkiye’nin gelişmiş ve en köklü özel bankalarından birisi olan Türkiye İş Bankası da yeni dönemde bankalara olan kredi ve kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanan vatandaşlara, borç kapatma kredisi hizmeti sunacağını açıklayan bankalardan birisi oldu. Banka, söz konusu kredi kampanyasının üst limitinin ve aylık faiz oranının başvuru sahibine özel olarak belirleneceğini bildirirken, hizmetin azami vade sayısını 36 ay olarak duyurdu.