Yapı Kredi Bankası Emekli Destek Paketi Açıklandı: 5500 TL Anında Hesaplara Yatıyor! Son Gün 30 Haziran!

Yapı Kredi Bankası Emekli Destek Paketi Açıklandı: 5500 TL Anında Hesaplara Yatıyor! Son Gün 30 Haziran!

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin hız kazandığı şu günlerde dar boğaza düşen emeklilere, Yapı Kredi Bankası’ndan kaçırılmayacak destek kampanyası duyurusu geldi. İşte bankanın 5500 TL’ye varan nakit ödeme hizmetine ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası, emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu 4 farklı kampanya için açıklamalarda bulundu.

Yapı Kredi Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde yenilenen SGK maaş ödemeleri protokolünden yola çıkarak güncel bir emekli promosyonu kampanyası geliştirdiğini duyurdu. 30 Haziran tarihine kadar başvurulara açık olan promosyon kampanyasına, maaş hesabını 3 yıllığına banka bünyesine taşımaya karar veren vatandaşların katılım sağlayabilecekleri bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası tarafından duyurulmuş olan emekli promosyonu kampanyası kapsamında ilgili şartları sağlayan emekli vatandaşlara, maaş baremlerine bağlı olarak ödenecek olan ek tutarlar şu şekilde belirlendi:

  • SGK emekli maaşı 0- 1.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 1.850 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 2.300 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 2.750 TL

Yapı Kredi Bankası Emeklilere Ek Kampanya!

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Yapı Kredi Bankası maaş baremlerinden bağımsız olarak emekli müşterilerine iki farklı başlık altında daha ödeme yapacağını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre iki otomatik fatura ödeme talimatı verene 100 TL, 30 Haziran tarihine kadar yapılacak olan 500 TL’lik harcamaya +150 TL daha ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 2022

Yapı Kredi Bankası, emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu 2 bin 750 TL+ 250 TL ek ödeme kampanyasının yanı sıra bir emekli kampanyası daha geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından geliştirilen yeni kampanyanın tüm detayları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Yapı Kredi Bankası’nın emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu 4’üncü kampanya olarak karşımıza çıkan yeni kampanya “referans kampanyası” ismi ile başvurulara açıldı. Buna göre emekli yakınının banka bünyesine dahil olması için referans olan emeklilere kişi başı 250 TL, toplamda ise 2 bin 500 TL tutarında ek ödeme yapılmasına karar verildi.