Yapı Kredi Bankası Emekli Avantaj Paketini Açıkladı: 3 Bin TL Ek Ödeme ve Hoş Geldin Faizi İçin Son Gün 30 Haziran!

Yapı Kredi Bankası Emekli Avantaj Paketini Açıkladı: 3 Bin TL Ek Ödeme ve Hoş Geldin Faizi İçin Son Gün 30 Haziran!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan Yapı Kredi Bankası, yalnızca emekli vatandaşları ilgilendiren avantajlı destek paketini açıkladı. İşte Yapı Kredi Bankası tarafından hazırlanan emekli kampanyalarının ayrıntıları…

Yapı Kredi Bankası yeni emekli müşterileri için birbirinden cazip teklifleri içeren emekli destek paketini açıkladı.

Yapı Kredi Bankası’ndan Emeklilere Ek Ödeme Kampanyası!

Geliştirdiği kampanyalar ve sunduğu kaliteli hizmetler sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, bu kez de yalnızca emekli vatandaşları yakından ilgilendiren bir kampanyaya imza attı. Banka, resmi internet sitesinden yayınlamış olduğu kampanyası kapsamında emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan emeklilere, karşılıksız ek ödeme yapacağını bildirdi. Söz konusu ek ödeme tutarları ise şu şekilde belirlendi:

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altında olan vatandaşlara: 1.850 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 2.300 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 2.750 TL

Yapı Kredi Bankası’ndan Emeklilere Fatura Talimatı ve Kart Harcaması Ödemesi!

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Yapı Kredi Bankası yukarıda belirtilmiş olan ek ödeme tutarları haricinde, iki ayrı ödemenin daha alınabileceği kampanyalarını paylaştı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre emekli maaşı hesabının taşınmasını takiben 60 gün içerisinde en az iki yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren vatandaşlara, aldıkları SGK maaşlarından bağımsız olarak 100 TL daha ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi. Ayrıca banka 30 Haziran tarihine kadar bankadan alınacak olan kredi kartı aracılığı ile 500 TL tutarında harcama yapan müşterilerine, 150 TL daha para puan hediyesi vereceğini belirtti.

Yapı Kredi Bankası Emekli Müşteri Ayrıcalıkları

Yapı Kredi Bankası yeni dönemde emekli maaşı hesabını banka bünyesine taşıyan ve söz konusu maaş hesabının 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren müşterilerine, farklı ayrıcalıklar sunacağını açıkladı. Ayrıcalıklı hizmetler şu şekilde sıralandı:

  • Düşük faizli ihtiyaç kredisi
  • Ücretsiz havale ve EFT işlemleri
  • TL vadeli mevduat hesabı açılışına özel hoş geldin faizi