Yapı Kredi Bankası Duyurdu: Emeklilere 2 Bin 750 TL, Yakını Getirenlere ise Ek Olarak 2 Bin 500 TL Daha Ödeme Yapılacak!

Yapı Kredi Bankası Duyurdu: Emeklilere 2 Bin 750 TL, Yakını Getirenlere ise Ek Olarak 2 Bin 500 TL Daha Ödeme Yapılacak!

Yapı Kredi Bankası emekli müşterileri için geçerli olan 4 yeni kampanyasını duyurdu. İşte bankanın yeni kampanyalarına ilişkin ayrıntılar…

Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde müşterisi olacak olan emekli vatandaşlara 5 bin 250 TL’ye kadar ödeme alma fırsatı sunan 4 yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Yapı Kredi Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

yapi-kredi-bankasi-borc-transferi-kredisi.jpg

Türkiye’nin gelişmiş özel bankalarından birisi olan ve müşteri sayısını ülke genelinde günden güne arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, 31 Mayıs tarihine kadar geçerliliği olan emekli promosyonu kampanyasının detaylarını paylaştı.

Yapı Kredi Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan açıklamaya göre maaş hesabını ilgili tarihe kadar banka bünyesine taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalacağının sözünü veren yeni müşterilere, şu tutarlarda ek ödemelerin yapılacağı bilgisi kaydedildi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 1.650 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.100 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2.500 TL

Yapı Kredi Bankası Referans Kampanyası 2022

Yapı Kredi Bankası geliştirmiş olduğu emekli promosyonu kampanyasına ek olarak bir kampanya daha geliştirdiğini açıkladı. Bu kampanya sayesinde hem promosyon ödemesi almanın hem de ek bir ödeme daha almanın mümkün olduğunu duyuran banka, ilgili kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre “Referans Kampanyası” ismi ile anılan yeni kampanya kapsamında emekli yakınını banka bünyesine dahil eden emekli müşterilere 2 bin 500 TL’ye kadar ek ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Yapı Kredi Bankası Ek Emekli Kampanyaları

Yapı Kredi Bankası geliştirmiş olduğu tüm emekli kampanyalarına ek olarak iki kampanya daha duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre yeni dönemde emekli maaşı hesabını bankaya taşıyan ve iki yeni otomatik fatura ödeme talimatı veren yeni müşterilere 100 TL, Yapı Kredi kartları aracılığı ile 500 TL ve üzeri tutarlı harcama yapanlara da 150 TL tutarında para puan hediyesi verileceğinin bilgisi kaydedildi.