World Kart Kullanıcılarına Duyuruldu: Faturalarınızı 100 TL İndirim ile Ödeyeceksiniz!

World Kart Kullanıcılarına Duyuruldu: Faturalarınızı 100 TL İndirim ile Ödeyeceksiniz!

Yapı Kredi Bankası, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine fatura tutarlarına karşılık indirim hakkı tanımlanacağını duyurdu. İşte bankanın yeni kampanyasının ayrıntıları…

Geliştirdiği kampanyaların geniş kapsamı ve avantajlı fırsatları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Yapı Kredi Bankası, artan fatura tutarlarına karşın vatandaşın yanında yer aldığını gösteren yeni kampanyasını paylaştı.

World Otomatik Fatura Ödeme Kampanyası

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Yapı Kredi Bankası, yeni dönemde nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu kredi kampanyalarından sonra bu kez de fatura tutarlarını karşılamakta zorlanan müşterileri için yeni bir kampanya düzenlediğini duyurdu.

Yapı Kredi Bankası tarafından düzenlenen ve yalnızca bireysel World kart kullanıcılarını kapsayan yeni kampanyaya göre otomatik fatura ödeme talimatı veren mevcut müşterilere, fatura adetine karşın hediye para ödemelerinin yapılacağı bildirildi.

World Otomatik Fatura Ödeme Kampanyasının Ayrıntıları

world-card.jpg

Yapı Kredi Bankası’nın bireysel World kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu otomatik fatura ödeme kampanyası kapsamında hediye edilecek olan para puan tutarları şu şekilde belirlenmiştir:

  • HGS veya 1 adet otomatik fatura ödeme talimatına: 10 TL
  • 2 adet otomatik fatura ödeme talimatına: 25 TL
  • 3 adet otomatik fatura ödeme talimatına: 45 TL
  • 4 adet otomatik fatura ödeme talimatına: 70 TL
  • 5 adet otomatik fatura ödeme talimatına: 100 TL

World Otomatik Fatura Ödeme Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Yapı Kredi Bankası’nın bireysel World kart kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu otomatik fatura ödeme kampanyasından yararlanmak isteyen vatandaşların, kampanyaya SMS aracılığı ile katılım sağlamaları gerekmektedir. Söz konusu katılım başvurusu bankaya kayıtlı bulunan cep telefonları aracılığı ile gerçekleştirilmektedir.

Otomatik fatura ödeme talimatı kapsamında Yapı Kredi Bankası’ndan para puan kazanmak isteyen World kartlıların, cep telefonlarının mesajlar kısmından TALIMAT, T.C. kimlik no bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazmaları ve 4470’e kısa SMS göndermeleri gerekmektedir.