Vodafone Kullanıcılarının Dikkatine: Exxen Üyeliğine 30 TL'lik İndirim Tanımlanacak!

Vodafone Kullanıcılarının Dikkatine: Exxen Üyeliğine 30 TL'lik İndirim Tanımlanacak!

GSM firmalarının en çok tercih edilenleri arasında yer alan Vodafone, günümüz dijital çağında kullanıcılar tarafından tercih edilen Exxen platformu ile iş birliği gerçekleştirdi. Kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. İşte Exxen kampanyasını içeren haber...

Teknolojinin giderek gelişmesi, kullanıcıların izleme alışkanlıklarını da değiştirdi. Televizyon kanallarında yayınlanan dizi ve filmleri yeterli bulmayan kullanıcılar, rotalarını dijital platformlara kaydırdılar. Bu kapsamda hem yurtdışı hem de yurtiçi kaynaklı bazı platformlar geliştirildi ve bu platformlar için özel olarak içerikler üretilmeye başlandı.

Dizi, film, belgesel, futbol yayınları, yarışmalar ve daha pek çok özel içeriğin yer aldığı yerli dijital platformlardan birisi de Exxen oldu. Medya patronu Acun Ilıcalı tarafından kurulmuş olan Exxen, kısa bir süre içerisinde kullanıcıların gözdesi olmayı başardı. Bu kapsamda platformun popülaritesini değerlendirmek isteyen Vodafone, yeni bir kampanya geliştirdiğini duyurdu.

Vodafone Exxen Üyeliği Kampanyası 2022

Türkiye’nin en çok tercih edilen GSM firmalarından birisi olan Vodafone, ülkenin en çok tercih edilen dijital platformlarından birisi olan Exxen ile bir iş birliği içerisine girdi. Söz konusu iş birliğinden doğan avantajlı kampanyanın ayrıntıları, kamuoyu ile paylaşıldı.

Vodafone tarafından yapılan açıklamaya göre 31 Mayıs tarihine kadar ilgili başvuru kanalları aracılığı ile kampanyaya katılım sağlayan Vodafone kullanıcılarına, 30 TL’lik indirim ödülü tanımlanacaktır.

Vodafone Exxen Üyeliği Kampanyasının Ayrıntıları

2020/12/26/0uhttps3a2f2fitkv-tmgrup-com-tr2f20202f122f162fexxen-nedir-exxen-ne-zaman-cikacak-exxende-hangi-icerikler-var-1608106371619mw600e6af3.jpg

Vodafone’un kendi kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu 30 TL’lik Exxen üyeliği kampanyasından yalnızca bireysel Vodafone kullanıcıları yararlanabilmektedir. Kampanya kapsamında kazanılacak olan indirim hediyeleri 1-8 Haziran tarihleri arasında faturaya yansıtılacaktır. Mobil ödemelerin çekilememesi durumunda ise kampanya kapsamında kazanılan hediye TL’ler, geri alınacaktır.

Vodafone Exxen Üyeliği Kampanyasına Nasıl ve Nereden Başvuru Yapılır?

Vodafone’un kendi kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu 30 TL’lik Exxen üyeliği kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşların öncelikle kayıtlı cep telefonları aracılığı KATIL ABONE yazıp 2020’ye kısa SMS göndermeli gerekmektedir. Sonrasında ise reklamlı üyelik isteyenlerin EXXEN yazıp 9300’a, reklamsız üyelik isteyenlerin ise EXXEN REKLAMSIZ yazıp 9300’a kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.