Vakıfbank'tan darda olan tüm vatandaşlara yüzde 1,55'lik faiz ile ihtiyaç kredisi kampanyası!

Vakıfbank'tan darda olan tüm vatandaşlara yüzde 1,55'lik faiz ile ihtiyaç kredisi kampanyası!

Vakıfbank hem emeklilerin hem çalışanların hem de diğer kesimler içerisinde yer alan tüketicilerin erişimlerine açık olan yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirmiş olduğunu duyurdu.

2021 yılının son dönemlerine doğru para piyasalarında ve altın piyasasında ortaya çıkan olumsuz gelişmeler, gündelik hayatın hızla pahalılaşmasına ve dolayısı ile de tüketicilerin nakde olan ihtiyaçlarının artmasına sebep oldu. Sene sonuna doğru açıklanan yeni ekonomik model ile birlikte bir nebze olsun kontrol altına alınan ancak ocak ayına girildiği an itibari ile tekrar dalgalı hareketlerine dönen ekonomi piyasaları, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulmuş olan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin daha da zamlanmalarına yol açtı.

2022 yılının ilk 10 aylık dönemi içerisinde birçok ürün ve hizmet grubunda ciddi fiyat değişiklikleri gözlenirken yapılan maaş iyileştirmelerine rağmen nakde olan ihtiyaçları günden güne artmaya devam eden tüketiciler, bütçelerine destek olacak alternatif noktaları araştırmaya başladı. Bu noktada devreye giren kamu bankası Vakıfbank, vatandaşların statülerini ayırmadan her kesimi kapsayan yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurarak ilgili kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

VAKIFBANK’TAN HERKESE DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASI!

vakifbanktan-darda-olan-tum-vatandaslara-ihtiyac-kredisi-kampanyasi-2.jpg

Kamu bankalarından olan Vakıfbank, düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında faiz oranını yüzde 1,55’e düşürdüğünü belirten banka, azami vade sayısının da 36 ay olduğunu açıkladı. Vakıfbank, kredi kampanyasına ilişkin örnek maliyet tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 100.000 TL
  • Faiz oranı: %1,55
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Taksit tutarı: 5.249,76 TL

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ KAMPANYASINA NEREDEN VE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Vakıfbank tarafından düzenlenmiş olan düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasına bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı ve banka şubeleri aracılığı ile hızlı bir şekilde başvuru yapılabilmektedir. Ayrıca banka söz konusu kredi kampanyasına kısa mesaj ile de başvuru yapılabileceğini belirterek, 5724’e atılması gereken kredi başvuru metnini şu şekilde açıklamıştır:

  • KREDI, T.C. kimlik no, doğum tarihi (aralarında boşluk bırakmadan ay-gün- yıl), aylık gelir