Vakıfbank, Ziraat Katılım Bankası ve Akbank Taşıt Kredisi Faizlerini Güncelledi!

Vakıfbank, Ziraat Katılım Bankası ve Akbank Taşıt Kredisi Faizlerini Güncelledi!

Kendi aracının sahibi olmak isteyen ancak bu isteğini gerçekleştirmek için yeterli nakdi bulunmayan vatandaşlara, 3 bankadan müjdeli haber geldi. Vakıfbank, Ziraat Katılım Bankası ve Akbank, mayıs ayı taşıt kredisi faizlerinin güncellendiğini duyurdu.

Akbank, Vakıfbank ve Ziraat Katılım Bankası araç sahibi olmak isteyenler için özel olarak geliştirmiş oldukları taşıt finansmanı hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Kampanyası 2022

Geliştirdiği pek çok hizmetinde olduğu gibi taşıt kredisi hizmetinde de kamu bankası olmasının ayrıcalığını hissettiren Vakıfbank, bugün itibari ile açıklanan taşıt kredisi faiz oranlarının en düşüğüne sahip olmayı başardı. Banka, yeni dönemde kendi aracının sahibi olmak isteyen ancak fahiş fiyatlardan ötürü bu konuda nakit desteğine ihtiyacı olan vatandaşlara, düşük faiz oranı karşılığında taşıt kredisi hizmeti sunacağını açıkladı.

Vakıfbank tarafından duyurulmuş olan taşıt kredisi hizmetinin üst limitinin, satın alınacak olan aracın fiyatına göre belirleneceği bildirildi. Banka, ilgili hizmeti karşılığında kullanılabilecek olan maksimum vade sayısının 48 ay, uygulayacağı başlangıç faiz oranını ise yüzde 1,59 olarak belirledi. Söz konusu hizmetine ilişkin örnek hesaplama tablosunu oluşturan bank, ilgili tabloyu şu şekilde yayınladı:

  • Kredi tutarı: 40 bin TL
  • Vade sayısı: 48 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,59
  • Ödenecek olan aylık taksit tutarı: 1.280 TL

Ziraat Katılım Bankası Taşıt Finansmanı Kampanyası 2022

2020/12/18/486uhttps3a2f2fitkv-tmgrup-com-tr2f20202f042f112fziraat-bankasi-10000-tl-kredi-yatti-mi-6-ay-geri-odemesiz-36-ay-vadeli-ziraat-bankasi-kredi-basvurusu-nasil-yapilir-1586606705209.jpg

Ziraat Katılım Bankası tarafından duyurulmuş olan taşıt finansmanı hizmetinin üst limitinin, satın alınacak olan aracın fiyatına göre belirleneceği bildirildi. Banka, ilgili hizmeti karşılığında kullanılabilecek olan maksimum vade sayısının 48 ay, uygulayacağı başlangıç faiz oranını ise yüzde 1,65 olarak belirledi. Örnek hesaplama tablosunu oluşturan bank, ilgili tabloyu şu şekilde yayınladı:

  • Kredi tutarı: 40 bin TL
  • Vade sayısı: 48 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,65
  • Ödenecek olan aylık taksit tutarı: 1.299 TL

Akbank Taşıt Kredisi Kampanyası 2022

Özel bankalardan olan Akbank da yeni dönemde taşıt kredisi hizmeti sunacağını açıkladı. İlgili hizmetinin azami vade sayısını 48 ay, başlangıç faiz oranını yüzde 1,79 olarak belirleyen banka, 40 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarını 1.344 TL olarak hesapladı.