Vakıfbank ve Denizbank SMS Kredisi Hizmetlerini Duyurdu: 55 Bin ve 125 Bin TL'lik Nakit Ödeme Yapılacak!

Vakıfbank ve Denizbank SMS Kredisi Hizmetlerini Duyurdu: 55 Bin ve 125 Bin TL'lik Nakit Ödeme Yapılacak!

Kamu bankası Vakıfbank ve özel bankalardan Denizbank, artan nakit ihtiyaçlarının çözüme kavuşması için geliştirmiş oldukları SMS kredisi hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı. İşte bankaların SMS kredisi hizmetlerine ilişkin haberin ayrıntıları…

Denizbank ve Vakıfbank, başvuru süreci 5 dakika içerisinde tamamlanan SMS kredisi hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank SMS Kredisi Kampanyası 2022

Kamu bankalarımızdan birisi olarak hizmet veren Vakıfbank, yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarına 3 ay taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası ile destek olacağını duyurdu. Banka, ilgili hizmetine ilişkin tüm detayları kamuoyu ile paylaştı.

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan SMS kredisi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,55 ve üst limiti 125 bin TL olarak belirlendi. 40 bin TL’lik kredinin taksit ödemesi ise 1.534,25 TL olarak hesaplandı.

Denizbank SMS Kredisi Kampanyası 2022

denizbank-001.jpg

Ülkemizin en gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Denizbank, yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarının anında çözüne kavuşturulabilmesi adına başvuru süreci 5 dakikada tamamlanan SMS kredisi hizmetini duyurdu. “Cebimde Kredi” ismi ile duyurulmuş olan SMS kredisi hizmetinin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan Cebimde Kredi kampanyasının azami vade sayısı 36 ay, ortalama faiz oranı yüzde 2,54 ve üst limiti 55 bin TL olarak belirlendi. Banka bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi tutarını 461,32 TL olarak hesapladı.

Bankaların SMS Kredisi Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank ve Denizbank’ın kendi özellerinde geliştirmiş oldukları SMS kredisi kampanyalarından fayda sağlayarak gündelik ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılamak isteyen vatandaşlar için başvuru detayları belli oldu.

Vakıfbank’ın 125 bin TL üst limitli, 90 gün taksit ertelemeli SMS kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların, cep telefonlarının mesajlar kısmından KREDİ, T.C. kimlik no, doğum tarihi, aylık gelir bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazmaları ve 5724’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.

Denizbank’ın 55 bin TL üst limitli, 36 ay azami vadeli SMS kredisi hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşların cep telefonlarının mesajlar kısmından KREDİM, T.C. kimlik no, doğum tarihi bilgilerini aralarında birer boşluk bırakarak yazmaları ve 3280’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.