Vakıfbank Kartı Olanlar Dikkat: Market Alışverişlerinize 75 TL, Giyim Alışverişlerinize 80 TL Para Puan Hediyesi Verilecek!

Vakıfbank Kartı Olanlar Dikkat: Market Alışverişlerinize 75 TL, Giyim Alışverişlerinize 80 TL Para Puan Hediyesi Verilecek!

Vakıfbank yeni dönemde olumsuz ekonomik gelişmeler neticesinde artan ürün fiyatlarına karşın, gıda ve giyim alışverişlerine karşın hediye para vereceğini bildirdi. İşte Vakıfbank’ın yeni kampanyalarının ayrıntıları…

Vakıfbank artan ürün fiyatlarına karşın hem gıda alışverişlerinde hem de giyim, aksesuar ve ayakkabı alışverişlerinde vatandaşın yanında olduğunu gösteren iki kampanyasını duyurdu.

Vakıfbank Market Alışverişi Kampanyası 2022

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan market alışverişi kampanyasına göre 31 Mayıs tarihine kadar bireysel kartlar aracılığı ile yapılacak olan market alışverişi harcamaları karşılığında, müşterilere hediye para tanımlamasının yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank geliştirmiş olduğu market alışverişi kampanyası kapsamında yapılacak olan 200 TL ve üzeri ikinci harcamaya 15 TL, toplamda 75 TL hediye para ödülü vereceğini bildirdi. Banka söz konusu kampanyası kapsamında kazanılacak olan hediye paraların 3 Haziran tarihine kadar hesaplara aktarılacağını belirtti. Hediye paraların son kullanım tarihi ise 3 Temmuz olarak bildirildi.

Vakıfbank Giyim Alışverişi Kampanyası 2022

vakifbank-giyim-alisverisi-kampanyasi.jpg

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan giyim, aksesuar ve ayakkabı kampanyasına göre 31 Mayıs tarihine kadar Vakıfbank’ın bireysel kartları aracılığı ile yapılacak olan alışveriş harcamaları karşılığında, müşterilere hediye para tanımlamasının yapılacağı bilgisi kaydedildi.

Vakıfbank geliştirmiş olduğu giyim, aksesuar ve ayakkabı kampanyası kapsamında yapılacak olan 200 TL ve üzeri ikinci harcamaya 20 TL, toplamda 80 TL tutarında hediye para ödülü vereceğini bildirdi. Banka, söz konusu kampanya kapsamında kazanılacak olan hediye paraların 13 Haziran tarihine kadar hesaplara aktarılacağını belirtti. Hediye paraların son kullanım tarihi ise 29 Haziran olarak bildirildi.

Vakıfbank’ın Alışveriş Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan alışveriş kampanyalarına Vakıfbank Mobil uygulaması içerisinde yer alan “Cepte Kazan” ekranından başvuru yapılabilmektedir. Her iki alışveriş kampanyası için de harcamalardan önce katılım sağlanması gerekmektedir.

Vakıfbank tarafından yapılmış olan market alışverişi kampanyası çağrısına göre söz konusu kampanyaya SMS aracılığı ile de katılım sağlamak mümkündür. Bankaya kayıtlı olan cep telefonu numaraları aracılığı ile GIDA yazıp boşluk bırakarak harcama yapılacak olan karta ait son 6 hanenin yazılması ve 6635’e kısa mesaj gönderilmesi, kampanyaya katılımın sağlanması için yeterlidir.