Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Taksit Ödemelerini 3 Ay Erteledi! Şimdi 40 Bin TL Çek, Ağustos'ta Ödemeye Başla!

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Taksit Ödemelerini 3 Ay Erteledi! Şimdi 40 Bin TL Çek, Ağustos'ta Ödemeye Başla!

Vakıfbank, toplumun her kesiminin başvurularına açık olan ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. İşte bankanın yeni kampanyasına ilişkin haberin devamı…

Vakıfbank, nakit sıkışıklığını gidermek ve borç ödemeye daha sonra başlamak isteyen vatandaşlar için, 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu.

Vakıfbank Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Türkiye’nin önde gelen devlet bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarına destek olmak amacı ile 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Banka ilgili kampanyasından emekli, özel sektör çalışanı, kamu sektör çalışanı ve 18 yaşın üzerinde bulunan diğer kişilerin yararlanabileceklerini belirtirken, ilgili hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Vakıfbank’ın duyurmuş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının üst limiti 125 bin TL, azami vade sayısı 36 ay ve başlangıç faiz oranı yüzde 1,55 olarak bildirildi.

Vakıfbank Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyasının Örnek Hesaplama Tablosu

vakifbank-giyim-alisverisi-kampanyasi.jpg

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan ve 18 yaşından büyük olan herkesin erişimine açık olan 125 bin TL üst limitli, 90 gün taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablosu şu şekilde oluşturuldu:

  • Çekilecek kredi tutarı: 40 bin TL
  • Vade sayısı: 36 ay
  • Aylık faiz oranı: Yüzde 1,55
  • Geri ödenecek aylık taksit tutarı: 1.534,25 TL

Vakıfbank Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyasına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Vakıfbank tarafından geliştirilmiş olan ve 18 yaşından büyük olan herkesin erişimine açık olan 125 bin TL üst limitli, 90 gün taksit ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasına banka şubeleri ve bankanın SMS kanalı aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir. Söz konusu kampanyaya banka şubeleri aracılığı ile başvuru yapacak olan vatandaşların, başvuru esnasında kimlik belgelerini ve gelir belgelerini ibraz etmeleri zorunlu tutulmuştur.

Vakıfbank tarafından hizmete açılan 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasına bankanın SMS kanalı aracılığı ile başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların, cep telefonlarının mesajlar bölümünden, aralarında birer boşluk bırakarak KREDİ, T.C. kimlik no, doğum tarihi ve aylık gelir bilgilerini yazmaları, 5724’e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.