Vakıfbank, Garanti BBVA ve Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Kredisi Hesaplamaları! 10 Bin TL, 40 Bin TL…

Vakıfbank, Garanti BBVA ve Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Kredisi Hesaplamaları! 10 Bin TL, 40 Bin TL…

Vakıfbank, Garanti BBVA ve Türkiye Ekonomi Bankası yeni dönemde tek maaş ile geçinmekte zorlanan emekli müşterilerine, ihtiyaç kredisi hizmeti sunacaklarını açıkladı.

Mevcut ekonomik şartlara tek maaş ile direnmeye çalışan emekli vatandaşlara, Garanti BBVA, Türkiye Ekonomi Bankası ve Vakıfbank tarafından ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacak.

Vakıfbank 90 Gün Ödeme Ertelemeli Emekli Kredisi Kampanyası

Yeni dönemde arka arkaya duyurduğu kredi kampanyaları ile gündeme gelen kamu bankası Vakıfbank, emekli müşterileri için de 90 gün ödeme erteleme avantajına sahip olan ihtiyaç kredisi hizmeti geliştirdiğini açıkladı. Banka, söz konusu hizmetinin üst limitini 125 bin TL olarak belirlerken, azami vade sayısının 36 ay, başlangıç faiz oranının ise yüzde 1,55 olduğunu bildirdi. Bu veriler ışığında sunulacak olan 40 bin TL’lik hizmetin aylık taksit tutarı ise 1.534,25 TL olarak hesaplandı.

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli Kredisi Kampanyası

teb-001.webp

Türkiye Ekonomi Bankası maaş hesabını kendi bünyesine taşıyan emekli vatandaşlara sunduğu promosyon hizmetinden sonra ilgili grupta yer alan müşterileri için bir de ihtiyaç kredisi hizmeti geliştirdiğini duyurdu. Üst limiti emekli başvuru sahibinin bankacılık performansına göre belirlenecek olan kredi kampanyasının örnek hesaplama tablosu, şu şekilde oluşturuldu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,65
  • Kredi tahsis ücreti: 52,50 TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Aylık taksit tutarı: 944,43 TL

Garanti BBVA Emekli Kredisi Kampanyası

Türkiye’nin en önemli özel bankalarından olan ve son olarak da emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu 3 bin TL’ye varan promosyon kampanyası ile gündeme gelen Garanti BBVA, ilgili grupta yer alan vatandaşlar için bir yeni kampanya daha geliştirdiğini duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamalara göre nakde ihtiyacı artan emekli vatandaşlara, üst limiti başvuru sahibinin bankacılık performansına göre belirlenecek olan ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi.

Garanti BBVA, yeni dönemde mevcut emekli müşterileri için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tablolarını yayınladı. Söz konusu hizmetinden 12 ay vade ve yüzde 2,54 faiz oranı karşılığında 10 bin TL’lik nakit hizmeti almak isteyen vatandaşların ödeyecekleri aylık taksit tutarı, 1.007,50 TL olarak hesaplandı.