Vakıfbank Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Resmen Duyurdu: Taşıt Kredisi Faiz Oranlarında Akıl Almaz İndirimler!

Vakıfbank Araç Sahibi Olmak İsteyenlere Resmen Duyurdu: Taşıt Kredisi Faiz Oranlarında Akıl Almaz İndirimler!

Vakıfbank tarafından yapılan taşıt kredisi faiz indirimi ile birlikte kişiler kolaylık ile araç sahibi olabilirler. Vakıfbank taşıt kredisi son derece uygun faiz oranlarına sahiptir.

Taşıt almak ve satmak günümüzde oldukça yaygın olarak yapılan bir işlemdir. Taşıt alacak kişilerin belirli başlı ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçlardan en büyüğü de toplu miktarda nakit paradır. Kişiler nakit para olmadığı zaman alım satım işlerinden vazgeçmektedirler. Bu nedenle de bu noktada bankalar devreye girerek kişilere nakit para desteği vermektedir. Bu nakit para desteğinin adı taşıt kredisi olarak belirlenmiştir. Uygun faiz oranları ile geri ödemesi yapılan para desteklerine taşıt kredisi denir. Vakıfbank tarafından faiz oranları oldukça uygun şekilde belirlenmiştir. Bu sayede kişiler hayallerindeki aracı kolaylık ile alabilirler.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Vakıfbank taşıt kredisi başvurusu yapmadan önce kişilerin dikkatli bir araştırma yapması gereklidir. Bu araştırma sonucunda kredinin koşulları ve geri ödeme planları öğrenilebilir. Detaylı şekilde yapılacak olan araştırma sonrasında kişiler kolaylık ile taşıt kredisi başvurusunda bulunabilir. Fakat bu noktada dikkat edilmesi gereken şey kişilerin banka tarafından belirlenecek olan taşıt kredisi başvurusunda bulunma şartlarını karşılaması gereklidir. Bu şartlar şunlardır:

  • 18 yaşından büyük olmak
  • İstenilen kredi notuna sahip olmak
  • Gelir beyan eder belgeye sahip olmak

Belirtilen şartları sağlayan kişiler kolaylık ile başvuru yapabilirler. Banka müşterisi kişiler, mobil uygulamalardan ya da internet bankacılığından kolaylık ile kredi başvurusu yapabilirken, banka müşterisi olmayan kişilerin mutlaka ve mutlaka gerekli belgeleri tamamlayıp kendilerine en yakın Vakıfbank şubesine gitmeleri gereklidir. Banka tarafından belirlenen bu belgeler genel olarak şöyledir:

  • Nüfus cüzdanı
  • İkametgah belgesi
  • Satın alınacak aracın ruhsat fotokopisi
  • Gelir beyan eden belge

Belirtilen belgeler kolaylık ile tamamlanarak bankalardan başvuru yapılabilir.

Vakıfbank Taşıt Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

2020/02/04/vakifbank-944654932.jpg

Vakıfbank taşıt kredisi faiz oranları güncel olarak %1,59’dur.

Vakıfbank En Fazla Ne Kadar Taşıt Kredisi Veriyor?

Vakıfbank en fazla satın alınacak taşıtın ekspertiz değerinin %80’i değerinde taşıt kredisi vermektedir.

Vakıfbank Taşıt Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Vakıfbank taşıt kredisi en uzun vade oranı 48 aydır.