Vakıf Katılım, Kuveyt Türk ve Ziraat Katılım Faiz Oranlarını Sıfırladı! 100 Bin TL'lik Konut Kredisinin Geri Ödemesi Belli Oldu!

Vakıf Katılım, Kuveyt Türk ve Ziraat Katılım Faiz Oranlarını Sıfırladı! 100 Bin TL'lik Konut Kredisinin Geri Ödemesi Belli Oldu!

Konut sahibi olabilmek adına nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlara, Vakıf Katılım, Ziraat Katılım ve Kuveyt Türk’ten müjdeli haber geldi. İşte katılım bankalarının konut finansmanı hizmetlerine ilişkin ayrıntılar…

Artan konut fiyatlarına karşın düşük kâr payı oranlı konut finansmanı hizmetleri ile vatandaşa destek olacaklarını açıklayan Vakıf Katılım, Ziraat Katılım ve Kuveyt Türk, ilgili hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Vakıf Katılım Bankası Konut Finansmanı 2022

2022/04/15/vakif-katilim.jpg

Türkiye’nin katılım bankaları alanında hizmet veren bankalarından birisi olan Vakıf Katılım Bankası, çeşitli faktörler çerçevesinde artan konut fiyatları için vatandaşlara konut finansmanı hizmeti başlığı altında destek olacağını bildirdi. İlgili hizmetinin ayrıntılarını resmi internet sitesi aracılığı ile paylaşan Vakıf Katılım Bankası, düşük kâr payı oranı ile dikkat çekti.

Vakıf Katılım Bankası konut finansmanı hizmetinin azami vade sayısını 120 ay, aylık kâr payı oranını yüzde 1,54 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 100 bin TL’lik kredinin aylık ödemesi ise 1.832,87 TL olarak hesaplandı.

Ziraat Katılım Bankası Konut Finansmanı 2022

Kamu bankalarından birisi olarak hizmet veren Ziraat Katılım Bankası, yeni dönemde yukarı yönlü hareketlerine devam ederek hammadde fiyatlarını arttıran ekonomi piyasalarına karşı vatandaşın yanında yer aldı. Konut sahibi olabilmek için nakit desteğine ihtiyaç duyan vatandaşlara konut finansmanı hizmeti sunacağını bildiren banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Ziraat Katılım Bankası konut finansmanı hizmetinin azami vade sayısını 120 ay, kar payı oranını yüzde 1,55 olarak belirledi. Banka, 100 bin TL’lik hizmetin aylık taksit ödemesi tutarını, 1.840,66 TL olarak hesapladı.

Kuveyt Türk Bankası Konut Finansmanı 2022

Faizsiz hizmet verme anlayışına sahip olan bankalardan bir diğeri olan Kuveyt Türk Bankası, yeni dönemde artan konut fiyatlarına karşın müşterisinin yanında olduğunu duyurdu. Faiz oranlarını sıfırlayan, kar payı oranını ise minimum seviyede tutmaya çalışan banka, konut finansmanı hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Kuveyt Türk Bankası tarafından geliştirilmiş olan konut finansmanı hizmetinin azami vade sayısı 120 ay olarak belirlendi. Aylık ortalama kar payı oranını yüzde 1,84 olarak belirlemiş olan banka, 100 bin TL’lik hizmetin aylık geri ödemesini 2.072,42 TL olarak hesapladı.