Uygun Faizli Taşıt Kredisi Arayanlara Burgan Bank Duyuru Yaptı: Çekeceğiniz Taşıt Kredileri Yüzde 3,75 Faiz İle Sizleri Bekliyor

Uygun Faizli Taşıt Kredisi Arayanlara Burgan Bank Duyuru Yaptı: Çekeceğiniz Taşıt Kredileri Yüzde 3,75 Faiz İle Sizleri Bekliyor

En uygun taşıt kredisi Burgan Bank’ta sizleri bekliyor. Uygun faiz oranları ile krediniz hemen cebinizde. Sizde taşıt kredinizi Burgan Bank’tan çekip uygun faiz oranlarından yararlanın!

Taşıt kredinizi bankanın resmi internet sitesi üzerinden kolaylıkla çekebilirsiniz. Krediniz onaylandığı an tarafınıza bilgilendirme yapılmaktadır. Banka, müşterilerine ve hatta müşterisi olmayan kişilere de kolay kredi imkanı sunmaktadır. Çekeceğiniz taşıt kredisi hızlı için başvuru kısa süre içerisinde değerlendirilir. Başvurunuz onaylandığı an da paranız otomatik olarak hesabınıza yatırılır.

Burgan Bank Taşıt Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Burgan Bank sayesinde, kolaylıkla taşıt kredisi çekebilirsiniz. İnternet sitesi üzerinden, müşteri olmanıza gerek kalmadan kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Burgan Bank müşterisiyseniz de mobil bankacılık hizmetlerinden kolaylıkla taşıt kredisine başvurabilirsiniz. İnternet üzerinden oldukça kolay bir şekilde başvurup, kredi çekebileceğiniz gibi banka şubelerimizi de ziyaret edip başvuruda bulunma imkanına sahipsiniz.

Burgan Bank Taşıt Kredisi Faiz Oranları Ne Kadar?

Burgan Bank, kendi müşterisi olsun ya da olmasın, araç sahibi olmak isteyen tüm tüketicilerin kampanyadan faydalanmasına imkan sunmaktadır. Burgan Bank’ın sunmuş olduğu çeşitli kredilerde de uygulamış olduğu gibi düşük faiz oranı, taşıt kredilerinde de geçerlidir. Burgan Bank’ın taşıt kredisi için belirlemiş olduğu tutar yüzde 3,75 olarak belirlenmiştir.

Burgan Bank En Fazla Ne Kadar Taşıt Kredisi Veriyor?

burgan-bank.jpg

Burgan Bank’ın taşıt kredisi için belirlemiş olduğu politika, satın alınmak istenen taşıt değerinin 100.000 TL ye kadar olması halinde bu değerin yüzde 70’i kadar kredi vermektedir. Satın alınmak istenen aracın tutarı 100.000 TL’yi aşıyor ise temin edilebilecek kredi tutarı belirlenen araç tutarının yüzde 50’si olacak şekilde belirlenmiştir.

Burgan Bank Taşıt Kredisi En Uzun Vade Oranı Ne Kadar?

Dilediğiniz gibi ödeme planı yapabileceğiniz kredi çekimlerinde, bankanın sizlere sunmuş olduğu birçok vade oranı mevcuttur. En kısa belirlenen vade oranı on iki aydır. En uzun vade oranı ise kırk sekiz aydır. Bunların haricinde, on sekiz, yirmi dört ve otuz altı ay vade imkanları ile ödeme planınızı kolayca belirleyebilirsiniz.