Türkiye İş Bankası Yeni Müşterileri İçin Kesenin Ağzını Açtı: 300 TL MaxiPuan Hediyesi Verilecek!

Türkiye İş Bankası Yeni Müşterileri İçin Kesenin Ağzını Açtı: 300 TL MaxiPuan Hediyesi Verilecek!

Müşteri sayısını arttırmak için 2 farklı başlık altında MaxiPuan hediye kampanyası düzenleyen Türkiye İş Bankası, ilgili kampanyalarının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı. İşte bankanın yeni kampanyalarına ilişkin haberin devamı…

Altın fiyatlarının ve döviz kurlarının yukarı yönlü hareketlerinin hız kazandığı şu günlerde, gündelik hayat akışı içerisinde sunulan bütün hizmet başlıkları ve hizmet ürünleri, yüksek oranlarda zamlandı. Vatandaşları olduğu kadar müşteri sayılarının azalmasını istemeyen bankaları da yakından ilgilendiren bu durum karşısında arka arkaya kampanya haberleri gelmeye başladı.

Müşteri sayılarını arttırmak ve bu isteklerini gerçekleştirmek adına da potansiyel müşterilerine çeşitli avantajlar sunan bankalardan birisi, Türkiye İş Bankası oldu. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan duyuruya göre ilgili şartları sağlayan tüm yeni müşterilere, iki ayrı kampanya başlığı altında toplamda 300 TL değerinde MaxiPuan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası’ndan Kart Kampanyası 2022

Ülkemizin en köklü ve en gelişmiş bankalarından birisi olarak hizmetlerini sürdüren ve yeni dönemde arka arkaya kampanyalar geliştiren Türkiye İş Bankası, bir yeni kampanya ile daha gündeme gelmeyi başardı. Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan resmî açıklamaya göre 30 Haziran tarihine kadar kredi kartı başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan yeni müşterilere, MaxiPuan hediyesinin verileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan kart kampanyasına göre 30 Haziran tarihine kadar bankanın kredi kartı ürününe ilk kez erişim sağlamış olan tüm yeni müşterilere, Maximum Mobil uygulaması içerisinde yer alan Pazarama ekranında kullanılmak üzere 100 TL tutarında MaxiPuan hediyesinin verileceği bildirildi.

Türkiye İş Bankası Hoş Geldin Kampanyası 2022

2021/10/28/is-bankasi-kredi.jpg

Türkiye İş Bankası ikinci kampanyasını “hoş geldin kampanyası” başlığı altında duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre Maximum Mobil aracılığı ile banka üyeliğini tamamlayan ve aynı uygulama aracılığı ile kredi kartı başvurusu yapan tüm yeni müşterilere, ilgili kart ile yapacakları ilk 200 TL ve üzeri tutarlı alışveriş harcaması karşılığında 200 TL değerinde MaxiPuan hediyesi verileceği bilgisi kaydedildi.

Türkiye İş Bankası’nın Kampanyalarına Nasıl Katılım Sağlanır?

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan iki kampanyaya da bankanın mobil uygulaması aracılığı ile başvuru yapılabilmektedir.