Türkiye İş Bankası Tatil Dinlemiyor: Emeklilere 3 Bin TL'ye Kadar Ek Ödeme Verecek Olan Hizmet Resmen Başladı!

Türkiye İş Bankası Tatil Dinlemiyor: Emeklilere 3 Bin TL'ye Kadar Ek Ödeme Verecek Olan Hizmet Resmen Başladı!

Ramazan Bayramı’nın kutlandığı şu günlerde emekli vatandaşlara müjdesini veren Türkiye İş Bankası, promosyon kampanyası aracılığı ile 3 bin TL’ye kadar karşılıksız ödeme yapılacağını bildirdi. İşte Türkiye İş Bankası’nın emekli promosyonu kampanyası...

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerine karşın zorlaşan gündelik hayat şartları, özellikle ayın sonunu tek maaş ile getirmek durumunda kalan emekli vatandaşların bütçelerinin erimesine sebep oldu. Sene başında yüzde 30’un üzerinde emekli maaşı zammı alan ancak enflasyon oranı karşılığında yapılan zammın avantajını hissedemeyen emekliler, bütçelerini destekleyecek kampanyaları araştırmaya başladılar.

Emekli vatandaşların destek arayışlarına Türkiye İş Bankası’ndan olumlu yanıt geldi. Banka, ilgili şartları sağlayan tüm yeni müşterilerine 3 bin TL’ye kadar karşılıksız ödeme hizmeti sunacağını bildirdi.

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Türkiye İş Bankası, emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan yeni müşterilerine, aldıkları emekli maaşı tutarlarına göre farklılık gösteren tutarlarda ek ödeme yapılacağını bildirdi. Söz konusu promosyon tutarları şu şekilde belirlendi:

  • 0- 1.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.250 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.375 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2.500 TL

Türkiye İş Bankası Yakınını Getir Kampanyası

2020/02/21/is-bankasi-hisseleri-neden-yeniden-gundeme-geldi-h86758-af627287e1.jpg

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyasından faydalanan emekli vatandaşlara, ek bir ödeme hizmetinin daha sunulacağı bilgisi paylaşıldı. Banka, emekli maaşı hesabı kurum bünyesinde bulunan ve yakınını banka bünyesine davet eden müşterilerine 250 TL, toplamda 500 TL daha ek ödeme yapılacağını bildirdi.

Türkiye İş Bankası Emekli Promosyonu Kampanyası Başvurusu 2022

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan emekli promosyonu kampanyasına, maaş hesabının taşınması aracılığı ile başvuru yapılmaktadır. Banka şubeleri, mobil uygulama ve internet bankacılığı aracılığı ile verilen emekli maaşı hesabı taşıma talimatı, söz konusu promosyon kampanyasından yararlanılması için yeterlidir.

Türkiye İş Bankası tarafından geliştirilmiş olan “Yakınını Getir” kampanyasından faydalanmak için ise Maximum Mobil uygulaması aracılığı ile referans kodunun alınması gerekmektedir. Alınan referans kodu, bankaya dahil olacak olan yakın ile paylaşılması ve yakının kendi telefonu aracılığı ile REFERANS, kod bilgilerini 4402’ye göndermesi gerekmektedir.