Türkiye İş Bankası duyurdu! Emekli maaşı hesabını şimdi taşı, 7 bin 500 TL'lik ödeme 3 gün içerisinde hesabına yatsın!

Türkiye İş Bankası duyurdu! Emekli maaşı hesabını şimdi taşı, 7 bin 500 TL'lik ödeme 3 gün içerisinde hesabına yatsın!

Kurulduğu günden bu yana sektörde fark yaratan bankalar arasında olan Türkiye İş Bankası, ay sonuna kadar geçerliliği bulunan güncel emekli promosyonu kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

2022 yılının başından bu yana ekonomi piyasalarında ve piyasaları direkt olarak etkisi altına alan diğer kategoriler altında yaşanan olumsuz gelişmeler, hali hazırda ağır olan gündelik yaşam şartlarının daha da ağırlaşmasına sebep oldu. Bu durum ülke sınırları içerisinde yaşayan her kesimden vatandaşı direkt olarak etkilerken özellikle ay sonunu tek maaş ile getirmeye çalışan emekli vatandaşları derinden etkiledi.

Sene başında ve temmuz ayında maaş zamları alan ancak yükselmeye devam eden enflasyondan ötürü zam tutarını nerede ise hiç hissedemeyen emekli vatandaşlar, sene sonuna doğru yaklaşıldığı şu günlerde bütçelerini bir nebze olsun toparlayabilmek adına bankaların kendileri için geliştirmiş oldukları güncel kampanyaları yakından takip etmeye başladılar. Bu noktada devreye giren bankalardan birisi olan Türkiye İş Bankası, SGK maaş protokolü kapsamında geliştirmiş olduğu emekli promosyonu kampanyasını güncellediğini ve ilgili kampanya için ay sonuna kadar başvuruları kabul edeceğini belirtti. Banka, 7 bin 500 TL’ye varan ek ödeme fırsatından yararlanmak isteyen emekli vatandaşlar için kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN GÜNCEL EMEKLİ PROMOSYONU AÇIKLAMASI!

turkiye-is-bankasi-duyurdu-emekli-maasi-hesabini-simdi-tasi-7-bin-500-tllik-odeme-3-gun-ice-2.jpg

Sektörün en köklü kurumlarından birisi olarak faaliyetlerine devam eden Türkiye İş Bankası, 1 Kasım tarihi itibari ile başvurulara açmış olduğu yeni emekli promosyonu kampanyasını paylaştı. Henüz herhangi bir bankadan promosyon hizmeti almamış veya almış olsa da ek ödeme tutarının düşüklüğünden ötürü yeni bir bankadan promosyon ödemesi almak isteyen emekli vatandaşlar için geliştirilmiş olan ek ödeme kampanyasının ayrıntıları açıklandı.

Türkiye İş Bankası emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyacak olan yeni müşterilerine, şu tutarlarda ek ödeme hizmeti sunulacağını açıkladı:

  • 3 bin 500 TL’ye kadar maaş alanlara: 4.500 TL
  • 3.500- 7.499 TL aralığında maaş alanlara: 5.250 TL
  • 7.500- 9.999 TL aralığında maaş alanlara: 6.750 TL
  • 10 bin TL ve üzeri tutarlarda maaş alanlara: 7.500 TL

TÜRKİYE İŞ BANKASI EMEKLİ PROMOSYONUNU NE ZAMAN YATIRIR?

Türkiye İş Bankası maaş hesabını taşıyan emekli vatandaşlara, taşıma işleminin ardından 3 gün içerisinde ek ödeme tutarlarını yatırmaktadır. Yeni emekli olan ve ilk maaşını alacak olan kişiler ise maaş ödemelerinin ardından promosyon ödemelerine kavuşmaktadır.