Türkiye Finans Katılım Bankası Ucuza Ev Sahibi Olmak İsteyenler İçin Konut Satışını Başlattı: Üsküdar'da 3+1 Daire 110 Bin TL!

Türkiye Finans Katılım Bankası Ucuza Ev Sahibi Olmak İsteyenler İçin Konut Satışını Başlattı: Üsküdar'da 3+1 Daire 110 Bin TL!

Türkiye Finans Katılım Bankası emlak sektörüne karşı bir savaş başlatarak, ucuz fiyatlar karşılığında konut satışına başladı. İşte bankanın satışa çıkarmış olduğu konutlara ilişkin ayrıntıları içeren haberin devamı…

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketleri, pek çok sektörü olduğu gibi emlak sektörünü de direkt olarak etkiledi. Döviz kurlarına ve altın fiyatlarına bağlı olarak yükselen ikinci el ve sıfır konut fiyatları, yeni dönemde kendi evinin sahibi olmak isteyen vatandaşların hayallerini ertelemelerine sebep oldu.

Emlak sektöründe satışa sunulan konutların nerede ise 3 katına kadar zam almış olması, sektörde bir durgunluğun yaşanmasına yol açtı. Bu noktada devreye giren Türkiye Finans Katılım Bankası hem sektörün canlanması hem de uygun fiyatlar karşılığında ev sahibi olmak isteyen vatandaşların hayallerinin gerçekleşmesi amacı ile hacizli konutları satışa çıkardığını duyurdu.

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan Hacizli Konut Satışı!

Türkiye’nin gelişen katılım bankası sektöründe hizmetlerini sürdüren Türkiye Finans Katılım Bankası, yeni dönemde sunduğu finansman hizmetlerinin avantajlı fırsatları sayesinde dikkat çekmeyi başardı. Banka içi hizmetlerine ek olarak konut satışına da başladığını duyuran banka, ilgili hizmetinin ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası sunmuş olduğu finansman hizmetleri karşılığında teminat olarak almış olduğu konutları, vade bitiminde borçların ödenmemiş olması durumunda satışa çıkardığını bildirdi. Banka, ilgili satışları e-ihale yöntemi ile gerçekleştirdiğinin bilgisini paylaştı.

Türkiye Finans Katılım Bankası’ndan Kimler Konut Satın Alabilir?

2022/04/08/turkiye-finans-katilim-bankasi.jpg

Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından satışa sunulan konutları, 18 yaşın üzerinde olan ve ilgili konutun satışa çıkarıldığı platformlara üyeliği bulunan her vatandaş satın alabilmektedir. Ayrıca satışın gerçekleşebilmesi için satın alınmak istenen konut için belirlenmiş olan teminat bedelinin yatırılması ve ilgili konuta en yüksek teklifin verilmesi de gerekmektedir.

Türkiye Finans Katılım Bankası Satılık Konut Fiyatları

Şu an da Türkiye Finans Katılım Bankası tarafından satışa sunulmuş olan bazı konutlara ilişkin detaylar şu şekilde:

  • İstanbul Üsküdar 3+1 daire: 110.100 TL
  • Ankara Güdül 264 metrekare müstakil daire: 350.000 TL
  • Diyarbakır Bismil 110 metrekare 2+1 daire: 185.000 TL