Türkiye Ekonomi Bankası'ndan Duyuru: CepteTEB, 10 Bin TL Limitli Hizmetinin Ödemelerini 3 Ay Erteledi!

Türkiye Ekonomi Bankası'ndan Duyuru: CepteTEB, 10 Bin TL Limitli Hizmetinin Ödemelerini 3 Ay Erteledi!

Türkiye Ekonomi Bankası şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB için bir duyuru yaptı. Banka tarafından yapılan duyuruya göre CepteTEB’ten kredi hizmeti alacak olan vatandaşların aylık taksitleri, 3 ay ertelendi. İşte kredi hizmetinin ayrıntıları…

Ekonomi piyasalarının FED faiz artırımı kararları ve Rusya- Ukrayna savaşı sebebi ile yukarı yönlü hareketler sergilemeye devam etmesi, gündelik hayatın giderek daha da pahalılaşmasına sebep oldu. Masraflarının giderek arttığını ancak gelirlerinin sabit olduğunu ve bu neden ile de nakit sıkışıklıkları yaşadıklarını ifade eden vatandaşlar, söz konusu problemlerini çözüme kavuşturabilmek adına bankaların ihtiyaç kredisi hizmetlerini araştırmaya başladılar.

Kendilerine uygun nakit desteği hizmetlerini araştıran vatandaşlara, Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB’ten müjdeli haber geldi. Banka, resmi internet sitesinde yayınlamış olduğu duyuru ile birlikte, ilgili şartları sağlayan tüm müşterilerine 10 bin TL’lik kredi hizmeti aracılığı ile destek olacağını bildirdi.

CepteTEB’ten Mini İhtiyaç Kredisi!

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, bir süredir şubesiz bankacılık kolu olan CepteTEB ile de adından söz ettirmeyi başarıyor. Şubesi olmadığı için diğer bankalara kıyas ile kâr payı oranı daha yüksek olan CepteTEB, bu karını müşterileri ile paylaşarak, uzun vadeli, ödeme ertelemeli, düşük tutarlı kurtarıcı bir kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

CepteTEB tarafından geliştirilmiş olan mini kredi hizmetinin üst limiti 10 bin TL, azami vade sayısı 36 ay ve aylık ortalama faiz oranı yüzde 1,92 olarak belirlendi. Ayrıca banka ilgili hizmetinden yararlanan müşterilerine 3 ay ödeme erteleme fırsatı sunacağını da bildirdi.

CepteTEB Mini İhtiyaç Kredisi Örnek Hesaplama Tablosu!

2022/04/20/cepteteb.jpg

CepteTEB’in uygun ödeme planına sahip olan mini ihtiyaç kredisi hizmetinin örnek hesaplama tablosu yayınlandı. Buna göre banka 10 bin TL’lik nakit desteği almak isteyen vatandaşların, ödeyecekleri aylık taksit tutarını 406,32 TL olarak hesapladı.

CepteTEB Mini İhtiyaç Kredisi Başvurusu 2022

CepteTEB’in mini ihtiyaç kredisi hizmetine, bankanın mobil uygulaması veya internet bankacılığı kanalı aracılığı ile başvuru yapılmaktadır.