Türkiye Ekonomi Bankası Emeklilere Hem 2 Bin 750 TL Nakit Ödeme Yapacak Hem De Düşük Faizli Kredi Hizmet Sunacak!

Türkiye Ekonomi Bankası Emeklilere Hem 2 Bin 750 TL Nakit Ödeme Yapacak Hem De Düşük Faizli Kredi Hizmet Sunacak!

Emekli vatandaşların dara düşmesine göz yummak istemeyen Türkiye Ekonomi Bankası, içerisinde hem nakit ödeme hizmetinin hem de düşük faizli kredi hizmetinin yer aldığı emekli destek paketinin ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası, bünyesine yeni dahil olan emeklilere ve mevcut emekli müşterilerine farklı kategoriler altında nakit hizmeti sunacağını açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan Emeklilere Promosyon Hizmeti!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından olan Türkiye Ekonomi Bankası, maaş hesabını taşıyan yeni müşterilerine promosyon hizmeti sunacağını açıkladı. Söz konusu promosyon tutarları ise şu şekilde belirlendi:

  • 1.500 TL’den düşük emekli maaşı alanlara: 1.850 TL
  • 1.500- 2.499 TL aralığında emekli maaşı alanlara: 2.300 TL
  • 2.500 TL ve üzeri tutarlarda emekli maaşı alanlara: 2.750 TL

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan Emeklilere “Yakını Getir” Ödemesi!

teb-001.webp

Türkiye Ekonomi Bankası emekli müşterileri için düzenlemiş olduğu ikinci nakit ödeme kampanyasının detaylarını da paylaştı. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile yapılmış olan duyuruya göre maaş hesabını taşıyan ya da hali hazırda banka müşterisi olan emeklilere, banka bünyesine dahil ettikleri her yakınları karşılığında 250 TL, toplamda 2 bin 50 TL tutarında nakit ödeme yapılacağı bildirildi.

Türkiye Ekonomi Bankası Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

Türkiye Ekonomi Bankası nakde sıkışan emekli vatandaşlar için yeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası geliştirdiğini duyurdu. Söz konusu yeni kampanyasının hem mevcut müşterilerini hem de maaş hesabını taşıyan yeni müşterilerini kapsadığını belirten banka, ilgili emekli kredisi kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası emekli vatandaşlar için geliştirmiş olduğu ihtiyaç kredisi kampanyasının alt sınırını bin TL olarak belirledi. Üst sınırın ilgili başvuru sahibinin bankacılık performansına göre belirleneceğini bildiren banka, azami vade sayısını 36 ay, ortalama faiz oranını ise yüzde 1,84 olarak belirledi. Banka ilgili hizmetine ilişkin örnek hesaplama tablosunu şu şekilde oluşturdu:

  • Kredi tutarı: 10 bin TL
  • Vade sayısı: 12 ay
  • Faiz oranı: Yüzde 1,65
  • Tahsis ücreti: 52,50 TL
  • Taksit tutarı: 944,43 TL