Türkiye Ekonomi Bankası 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi: Günlük 180 TL'ye 100 Bin TL!

Türkiye Ekonomi Bankası 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi: Günlük 180 TL'ye 100 Bin TL!

Ülkemizin en önemli özel bankalarından birisi olan Türkiye Ekonomi Bankası, 3 ay ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı. İşte Türkiye Ekonomi Bankası’nın yeni kampanyasına ilişkin haberin devamı…

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin devam ediyor olması, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan hizmetlerin ve hizmet ürünlerinin fahiş fiyatlara sahip olmasına yol açtı. Geçimini sağlamak konusunda güçlük çeken vatandaşlara ise Türkiye Ekonomi Bankası’ndan eşsiz bir ihtiyaç kredisi kampanyası duyurusu geldi. Banka, ilgili kampanya detaylarını paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Geliştirdiği kredi kampanyaları ve kart kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başaran Türkiye Ekonomi Bankası, yeni dönemde artan nakit ihtiyaçlarına karşın 90 gün ödeme erteleme fırsatı sunacağı kredi kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın resmi internet sitesi aracılığı ile yayınlanmış olan 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanılabilecek olan maksimum tutar, 100 bin TL olarak belirlendi. Banka ilgili kampanyasının başlangıç faiz oranını yüzde 1,85 olarak açıkladı. Ayrıca kredi kampanyası kapsamında yararlanılabilecek olan maksimum vade sayısı 36 ay olarak bildirildi.

Türkiye Ekonomi Bankası 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Örnek Hesaplama Tabloları

teb-001.webp

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 100 bin TL üst limitli, 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasının örnek hesaplama tabloları yayınlandı.

Birinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 25 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 2,11
  • Vade satısı: 36 ay
  • Aylık taksit tutarı: 1.066,55 TL

İkinci hesaplama tablosu:

  • Kredi tutarı: 100 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 1,85
  • Vade satısı: 24 ay
  • Aylık taksit tutarı: 5.419,79 TL

Türkiye Ekonomi Bankası 90 Gün Ödeme Ertelemeli İhtiyaç Kredisi Kampanyası Başvurusu

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından geliştirilmiş olan 100 bin TL üst limitli, 90 gün ödeme ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak için bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile kredi başvurusu yapılması gerekmektedir.