Turkcell'den mutfakları şenlendiren kampanya! 12 kg'lık ev tüpleri, 6 Aralık tarihine kadar indirimli!

Turkcell'den mutfakları şenlendiren kampanya! 12 kg'lık ev tüpleri, 6 Aralık tarihine kadar indirimli!

GSM sektörünün önemli isimlerinden olan Turkcell, zorlu ekonomik şartlar karşısında dara düşen müşterileri için alan dışı avantajlı bir kampanya geliştirdiğini duyurdu. İşte ayrıntılar…

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen olumsuz gelişmeler enflasyonun giderek artmasına sebep olurken küresel çapta da bir ekonomik krizin ortaya çıkmasına yol açtı. Geçtiğimiz senenin sonu itibari ile yükselişe geçen enflasyon oranı, yeni yıla girilmesi ile birlikte etkisini arttıran çip krizi ve şubat ayının sonunda resmen başlamış olan Rusya- Ukrayna savaşı faktörlerinden ötürü tarihi seviyelere ulaştı. Bu durum gündelik hayatın ekonomik şartlarının da son yıllarda hiç olmadığı kadar ağırlaşmasına sebep oldu.

Yeni dönemde gelişen olumsuz faktörler sebebi ile ay sonlarını getirmekte zorluk çeken tüketiciler, ihtiyaçlarının birçoğunu karşılayamamaya başladı. Bu noktada özel ya da kamu sektörü fark etmeksizin her türlü desteğe ihtiyaç duyan tüketiciler, güncel kampanyaları yakından takip etmeye başladı.

Sene başından bu yana devam eden zorlu ekonomik şartlara karşı kendi bünyesinde birçok kampanya geliştirerek tüketicilere destek olmaya çalışan firmalardan birisi olan Turkcell, kasım ayının sonuna gelindiği şu günlerde herkesi şaşırtan farklı bir kampanyaya daha imza attığını duyurdu. İpragaz ile iş birliği yaptığını açıklayan GSM firması, yeni kampanyasının ayrıntılarını paylaştı.

TURKCELL’DEN MÜŞTERİLERİNE İNDİRİMLİ TÜP ALIŞVERİŞİ FIRSATI!

turkcellden-mutfaklari-senlendiren-kampanya-12-kglik-ev-tupleri-6-aralik-tarihine-kadar-indiri-2.jpg

Geçtiğimiz aylardan İpragaz ile anlaşmaya varan GSM firması Turkcell, her evin ihtiyacı olan ev tüpleri için yeni bir indirim kampanyası geliştirilmiş olduğunu duyurdu. Yeni kampanyası kapsamında Turkcell Bizce müşterilerine hizmet verileceğini belirten GSM firması, 6 Aralık tarihine kadar satın alınacak olan 12 kg’lık ev tüpleri için yalnızca 290 TL talep edileceğini ifade etti.

TURKCELL- İPRAGAZ KAMPANYASINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Turkcell’in İpragaz ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında geliştirilmiş olan indirimli ev tüpü kampanyasından yararlanmak için IPRAGAZ yazıp 2263’e gönderilmesi veya Turkcell Bizce uygulamasında yer alan link üzerinden bir kod oluşturulması gerekmektedir. Söz konusu kodun yetkili İpragaz bayisi ile paylaşılması yeterlidir.