Trendyol indirim günlerine, Akbank dokunuşu! Alışveriş krediniz 36 aya varan vade imkanı ile anında hesabınızda!

Trendyol indirim günlerine, Akbank dokunuşu! Alışveriş krediniz 36 aya varan vade imkanı ile anında hesabınızda!

Bu sene de kasım ayı indirim günleri kampanyası düzenleyen e- ticaret platformu Trendyol, Akbank iş birliği sayesinde tüketicilere büyük avantajlar sundu. İşte Akbank’ın yeni kampanyasın ayrıntıları…

Döviz kurlarında ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketler ve diğer kategoriler altında ortaya çıkan olumsuz gelişmeler, gündelik hayat akışı içerisinde satışa sunulan tüm hizmet kalemlerinin yüksek oranlarda zamlanmasına sebep oldu. Bu durum sabit maaşlı tüketicilerin temel ihtiyaçlarına dahi ulaşımları noktasında büyük bir sıkıntı teşkil ederken vatandaşlara destek olmak amacı ile pek çok kampanya haberleri duyurulmaya başlandı.

Koronavirüs salgının da etkisi ile birlikte artan online alışveriş işlemleri vatandaşları daha fazla teşvik edebilmek amacı ile çeşitli kampanyalara konu olmaya başladı. Bu noktada popüler e- ticaret platformlarından olan Trendyol’dan da bir indirim kampanyası haberi geldi.

Her sene kasım aylarında “Süper İndirim Günleri” başlığı altında ciddi oranlarda fiyat düşüren Trendyol, 8 Kasım tarihinde bu sene ki kampanyasını başlattı. Kasım ayının avantajlı fiyatlarından yararlanmak isteyen tüketiciler platformda büyük yoğunluğun yaşanmasına sebep olurken tüketicilere bir destek de Akbank’tan geldi.

Sene başından bu yana tüketici lehine kart kampanyaları ve finansman hizmetleri geliştiren Akbank, Trendyol’un devam eden indirim günleri kampanyası için yeni bir kampanya daha düzenledi. Banka, yeni kampanyasına ilişkin ayrıntıları kamuoyu ile paylaştı.

AKBANK’TAN TRENDYOL KREDİSİ KAMPANYASI!

trendyol-indirim-gunlerine-akbank-dokunusu-alisveris-krediniz-36-aya-varan-vade-imkani-ile-2.jpg

Sektörün gelişmiş bankalarından olan Akbank, Trendyol ile yapmış olduğu iş birliği kapsamında yeni bir finansman kampanyası düzenlemiş olduğunu duyurdu. Söz konusu kampanya kapsamında dijital ürünlerden tekstil ürünlerine, kişisel bakım ürünlerinden giyim ürünlerine kadar her kategori altında kredi hizmeti sunulacağını ifade eden banka, azami vade sayısını 36 ay olarak açıkladı.

AKBANK TRENDYOL KREDİSİNE NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Akbank’ın mevcut kredi kartı kullanıcıları için özel olarak geliştirmiş olduğu 36 ay azami vadeli Trendyol kredisi için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Alışveriş sepetinin onaylanması esnasında ödeme ekranında yer alan “Akbank kredisi” seçeneğinin tercih edilmesi, finansman hizmetinden yararlanabilmek için yeterlidir.