Telefonu Olan Vatandaşlara Jest Yapıldı: SMS Atan Herkese 15 Bin TL Tutarında İhtiyaç Kredisi Hizmeti Sunulacak! SMS Kredisi...

Telefonu Olan Vatandaşlara Jest Yapıldı: SMS Atan Herkese 15 Bin TL Tutarında İhtiyaç Kredisi Hizmeti Sunulacak! SMS Kredisi...

Türkiye İş Bankası, Denizbank ve Akbank, SMS kredisi hizmeti sunacaklarını açıkladı. İşte kredi hizmetinin ayrıntıları…

Artan nakit ihtiyaçlarına bir SMS ile destek vereceğini açıklayan Akbank, Denizbank ve İş Bankası, ilgili hizmetlerinin ayrıntılarını paylaştı.

Türkiye İş Bankası SMS Kredisi Hizmeti 2022

Türkiye İş Bankası, yeni dönemde herkes tarafından başvuruya açık olan SMS kredisi hizmetinin ayrıntılarını paylaştı. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,90 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 15 bin TL’lik kredi hizmetinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 615,28 TL olarak hesaplandı.

SMS kredi başvurusu: NAKİT, T.C. kimlik no, kredi tutarı, doğum tarihi bilgilerinin aralarında birer boşluk bırakılarak 4402’ye gönderilmesi gerekir.

Denizbank Cebimde Kredi Hizmeti 2022

denizbank.jpg

Yeni dönemde geliştirmiş olduğu avantajlı kredi hizmetleri ile dikkat çeken özel bankalardan birisi olan Denizbank, Cebimde Kredi hizmetini duyurdu. Bankanın şubelere gelemeyen, akıllı telefon kullanmayan vatandaşlar için geliştirmiş olduğu Cebimde Kredi isimli SMS kredisi hizmetinin ayrıntıları kamuoyu ile paylaşıldı.

Denizbank tarafından geliştirilmiş olan SMS kredisi hizmetinin üst limiti 55 bin TL olarak belirlendi. Banka ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 2,02 olarak bildirdi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit ödemesi 419,14 TL olarak hesaplandı.

SMS kredi başvurusu: KREDIM, T.C. kimlik no, doğum tarihi bilgilerinin aralarında birer boşluk bırakılarak 3280’e gönderilmesi gerekir.

Akbank SMS Kredisi Hizmeti 2022

Bankacılık sektöründe sağlam bir ağırlığa sahip olan özel bankalardan olan Akbank da yeni dönemde tek mesaj ile erişime açtığı SMS kredisi hizmetinin ayrıntılarını paylaştı. Bankanın resmi internet sitesi aracılığı ile duyurulmuş olan SMS kredisi hizmetinin azami vade sayısı 36 ay, ortalama faiz oranı yüzde 1,92 olarak belirlendi. 15 bin TL’lik kredinin aylık ödemesi ise 621,10 TL olarak hesaplandı.

SMS kredi başvurusu: Kredi, T.C. kimlik no bilgilerinin aralarında birer boşluk bırakılarak 4425’e gönderilmesi gerekir.