TEB, Odeabank ve ING Bank El Ele Verdi: Gelir Belgesiz, Kefilsiz İhtiyaç Kredisi Dönemi Resmen Başladı!

TEB, Odeabank ve ING Bank El Ele Verdi: Gelir Belgesiz, Kefilsiz İhtiyaç Kredisi Dönemi Resmen Başladı!

Zorlu ekonomik şartların ortaya çıktığı şu günlerde nakde olan ihtiyacı artan gelirsiz vatandaşlara, TEB, Odeabank ve ING Bank’tan belgesiz, kefilsiz kredi hizmeti müjdesi geldi.

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinin devam etmesi, zam oranlarını arttırdı. Hali hazırda bir geliri olmadığı için geçinmekte zorlanan vatandaşlar, bankaların kredi hizmetlerine yöneldiler. Bu noktada devreye giren TEB, Odeabank ve ING Bank hem gelirsiz hem de kefilsiz kredi hizmeti sunulacağını müjdeledi.

Türkiye Ekonomi Bankası Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye Ekonomi Bankası gelir belgesiz, kefilsiz kredi hizmetini başlattı. Banka hem öğrencilere hem ev hanımlarına hem de diğer gelirsiz vatandaşlara sunacak olduğu kredi hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, faiz oranını ise yüzde 2,33 olarak belirledi. 10 bin TL’lik nakit hizmetinin aylık taksit ödemesi tutarı ise 444,20 TL olarak hesaplandı.

Odeabank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi 2022

2022/04/17/odeabank.jpg

Son zamanlarda daha çok mevduat hesaplarında ki faiz getiri oranları ile gündeme gelen Odeabank, yeni dönemde çeşitli ekonomik zorluklar karşısında gelir belgesi ibraz edemeyen öğrencilere, ev hanımlarına ve gelirsiz diğer vatandaşlara kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

Odeabank tarafından yapılan açıklamaya göre gelir belgesi ibraz edemeyen vatandaşlara, yüzde 2,51 faiz oranı ve 36 ay vade karşılığında ihtiyaç kredisi hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi. Banka, bu veriler ışığında sunacak olduğu 10 bin TL’lik nakit hizmetinin aylık taksit ödemesi tutarını 458,86 TL olarak hesapladı.

ING Bank Gelir Belgesiz İhtiyaç Kredisi 2022

Türkiye’nin önde gelen özel bankalarından birisi olan ING Bank, yeni dönemde ihtiyaç kredisi başvurusu esnasında gelir belgesi ibraz edemeyen vatandaşlara da nakit hizmeti sunacağını açıkladı. Banka belgesiz, kefilsiz ihtiyaç kredisi hizmetinin ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

ING Bank tarafından yapılan açıklamaya göre gelir belgesi ibraz edemeyen öğrencilere, ev hanımlarına ve diğer vatandaşlara, yüzde 2,39 faiz oranı ve azami 36 ay vadeli kredi hizmeti sunulacağı bilgisi kaydedildi. Banka, 10 bin TL’lik kredi hizmeti karşılığında talep edeceği aylık taksit tutarını 449 TL olarak bildirdi.