TEB Duyurdu: Maaş Hesabını Taşıyana 2750 TL, Arkadaşlarını Getirene Ek 2500 TL Ödeme Yapılacak!

TEB Duyurdu: Maaş Hesabını Taşıyana 2750 TL, Arkadaşlarını Getirene Ek 2500 TL Ödeme Yapılacak!

Türkiye Ekonomi Bankası yalnızca emekli vatandaşları ve emekli yakınlarını ilgilendiren ek ödeme kampanyalarını duyurdu.

Türkiye Ekonomi Bankası, maaş hesabını taşıyan ve emekli yakınlarını bankaya davet eden tüm vatandaşlara, maaşları haricinde ek ödeme yapılacağını açıkladı.

Türkiye Ekonomi Bankası’ndan Emekli Ek Ödeme Kampanyası 2022

Türkiye Ekonomi Bankası yeni dönemde süresi biten ve güncellenen SGK maaş ödemeleri protokolünden sonra, yeni emekli maaşı tutarları doğrultusunda yeni bir promosyon kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Banka, emekli maaşı hesabını 3 yıllığına kendi bünyesine taşımayı kabul eden tüm emekli vatandaşlara, şu tutarlarda ek ödeme yapılacağını bildirdi:

  • Emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan vatandaşlara: 1.850 TL
  • Emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan vatandaşlara: 2.300 TL
  • Emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 2.750 TL

Arkadaşlarını TEB’e Davet Et, Sen De Kazan O Da Kazansın!

teb-001.webp

Türkiye Ekonomi Bankası düzenlemiş olduğu 2 bin 750 TL üst limitli emekli promosyonundan sonra yeni bir emekli kampanyası daha geliştirdiğini açıkladı. Banka tarafından yapılan açıklamaya göre maaş hesabı bankada olan mevcut müşterilerin ya da maaş hesabını banka bünyesine yeni taşımış olan müşterilerin, bankaya davet ettikleri her emekli yakınları için 250 TL, toplamda ise 2 bin 500 TL tutarında ek ödeme fırsatı kazanacakları bilgisi kaydedildi.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın Emekli Kampanyalarına Nereden ve Nasıl Başvuru Yapılır?

Türkiye Ekonomi Bankası tarafından düzenlenmiş olan 2 bin 750 TL üst tutarları emekli promosyonu kampanyasından fayda sağlayabilmek için ek bir başvuru yapılmasına gerek yoktur. Bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına yönelik talimatın verilmesi, ek ödeme fırsatı kazanmak için yeterlidir.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın emekli yakınları üzerinden hediye para kazanılmasını sağlayan kampanyasına katılım sağlamak için bankanın mobil uygulamasında yer alan davet kodunun ilgili yakınlara iletilmesi ve yakınların o kod aracılığı ile banka üyelik işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Tamamlanan her üyelik işlemi, hediye paranın hesaba tanımlanmasını sağlamaktadır.