SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı! Tüm SGK Emeklileri Bu Kamu Bankasına Başvurarak Anında 5.000 Lira Alabiliyor!

SSK, Bağ Kur ve Emekli Sandığı! Tüm SGK Emeklileri Bu Kamu Bankasına Başvurarak Anında 5.000 Lira Alabiliyor!

Emeklinin cebini rahatlatacak çözümler bankalardan duyurulmaya devam ediyor. Halkbank’tan emeklilere özel 5 bin liraya kadar kredi fırsatı duyuruldu! Acil nakit arayanlara özel fırsat!

2022 yılında emekliler başta olmak üzere, dar gelir grubunda yer alan kişilerin nakit ihtiyaçları da artış gösterdi. Özellikle sürekli artan enflasyon nedeniyle vatandaşların alım gücünün düşmesi farklı kredi paketlerinin de öne çıkmasını sağladı. Küçükte olsa acil nakit ihtiyacı duyan birçok emekli için Halkbank tarafından avantajlar duyuruldu. Halkbank’tan emekli maaşını alan veya almayı taahhüt edenler yararlanabiliyor.

Emeklilere 5.000 TL Kredi!

Düşük miktarda bireysel ihtiyaçları için sadece emeklilerin kullanabileceği Halkbank kredisi kapsamında, uygun faiz oranları ve avantajlı geri ödeme seçenekleri sunuluyor. Bu sayede geri ödemelerini de avantajlı şekilde yaparak emeklilerin rahatça nakit sorunlarını çözmeleri sağlanmaktadır. 5.000 TL’ye kadar Emekli Mini Kredi kapsamında yapılacak ödemelerden yararlanmak için emekli maaşını Halkbank’tan almak veya maaşını bankaya aktarmayı taahhüt etmek gerekiyor.

Halkbank Emekli İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

halkbank-borc-transferi-kredisi.jpeg

Halkbank’ın emeklilere özel mini ihtiyaç kredisi kapsamında en özel oranlar uygulanıyor. Yüzde 1,58 faiz oranları ile kullandırılan kredi, 36 aya kadar vadeli olarak kullanılabilmektedir. Aylık düşük taksit oranları ile kullanılabilecek kredi kapsamında vatandaşların rahatça ödeelerini gerçekleştirmeleri hedeflenmektedir. 5.000 TL’ye kadar verilen kredinin ayrıca esnek geri ödeme planlarından biri seçilerek de kapatılması mümkündür. Aylık 192,90 TL taksit ile Halkbank’ın emeklilere özel mini ihtiyaç kredisi avantajlarından hemen yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Halkbank 5 Bin TL Emekli Mini Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Emeklilerin ihtiyaçlarına yönelik avantajlı oranlarla kredi fırsatları sunan Halkbank, maaşını bankadan alan veya almayı taahhüt edenler için 5.000 TL kredi vermektedir. Mini kredi fırsatından yararlanmak için ilk olarak maaş taşıma adımlarının yapılması gerekmektedir. Maaşını zaten Halkbank’tan alan emekliler ise Halkbank internet şubesi veya mobil şube üzerinden hemen başvurularını yapabilmektedir. Öte yandan Halkbank şubelerinden de emeklilerin tüm acil nakit ihtiyaçları için kredi başvurusunu yapmaları mümkündür.