Son Dakika: Emekli Vatandaşlara, Maaşlarına Ek Olarak En Az Bin 425 TL Tutarında Ek Ödeme Yapılacağı Kesinleşti!

Son Dakika: Emekli Vatandaşlara, Maaşlarına Ek Olarak En Az Bin 425 TL Tutarında Ek Ödeme Yapılacağı Kesinleşti!

Ay başında bin 100 TL tutarında ikramiye alan ve temmuz zammı için geri sayıma başlayan emeklilere, bir ek ödeme müjdesi daha geldi. İşte milyonlarca emekli vatandaşı yakından ilgilendiren ek ödeme haberinin ayrıntıları…

Türkiye’nin önemli bankalarından birisi olan Denizbank, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik koşullara karşın tek maaşı ile mücadele etmeye çalışan emekli vatandaşlara hem nakit hem de kredi hizmeti sunacağını açıkladı.

Denizbank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Türkiye’nin gelişmiş özel bankalarından birisi olarak hizmetlerini sürdüren Denizbank, yeni dönemde hem kendi emekli müşteri sayısını arttırmak hem de mevcut ekonomik şartlar karşısında geçinmekte zorlanan emekli vatandaşların ek ödeme almalarını sağlamak amacı ile emekli promosyonu kampanyası geliştirdiğini açıkladı.

Denizbank tarafından duyurulmuş olan emekli promosyonu kampanyasına göre ilgili maaş hesabını 3 yıllığına bankaya taşıyan tüm yeni müşterilere, şu tutarlarda ek ödeme yapılacağı bilgisi kaydedildi:

  • Emekli maaşı tutarı bin 500 TL’nin altında olan vatandaşlara: 1.425 TL
  • Emekli maaşı bin 500- 2 bin 499 TL aralığında olan vatandaşlara: 1.600 TL
  • Emekli maaşı 2 bin 500 TL ve üzeri tutarlarda olan vatandaşlara: 1.750 TL

Denizbank Emekli İhtiyaç Kredisi Kampanyası 2022

denizbank.jpg

Denizbank, emekli müşterileri için promosyon kampanyası haricinde bir yeni kampanya daha geliştirmiş olduğunu duyurdu. İhtiyaç kredisi kategorisi altında hizmete sunulan yeni kampanyanın ayrıntıları belli oldu.

Denizbank tarafından duyurulmuş olan emekli ihtiyaç kredisi kampanyasına göre emekli müşterilere 100 bin TL’ye kadar kredi hizmet sunulacağı bildirildi. Banka, ilgili hizmetinin azami vade sayısını 36 ay, aylık ortalama faiz oranını ise yüzde 1,84 olarak belirledi. Bu veriler ışığında çekilecek olan 10 bin TL’lik kredinin aylık taksit tutarı, 405,55 TL olarak hesaplandı.

Denizbank’ın Emekli Müşteri Kampanyalarına Nasıl Başvuru Yapılır?

Denizbank’ın geliştirmiş olduğu emekli müşteri kampanyalarından faydalanmak isteyen vatandaşlar için başvuru yöntemleri açıklandı. Buna göre ilgili emekli maaşı hesabını bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile taşıma talimatı veren her yeni müşterinin promosyon ödemesi alabileceği ve bankanın müşterisi olan emekli vatandaşların yine aynı kanallar aracılığı ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilecekleri bilgisi kaydedildi.