Sıfır kilometre araçlarda Dacia fırsatı! Faizler yüzde 0,99'a düştü! Son tarih 30 Kasım!

Sıfır kilometre araçlarda Dacia fırsatı! Faizler yüzde 0,99'a düştü! Son tarih 30 Kasım!

Giderek yükselen araç fiyatlarına karşı müşteri potansiyelini kaybetmek istemeyen Dacia, kasım ayı boyunca geçerli olan yeni kampanyasını duyurdu. İşte Dacia’nın yeni kampanyasının ayrıntıları…

Ekonomi piyasalarının yukarı yönlü hareketlerinden etkilenerek zamlanan yedek parça fiyatları, satışa sunulan sıfır kilometre araç modellerinin fahiş rakamlara ulaşmalarına sebep oldu. Yeni araçlarda gözlenen fiyat artışları ikinci el araç fiyatlarını da direkt olarak etkilerken 2022 yılına girilmesi ile birlikte etkisini arttıran çip krizi, yeni zamların duyurulmasına yol açtı.

2022 yılı içerisinde yaşanan olumsuz ekonomik gelişmeler, çip krizi ve ülkelerin sıfır karbon hedeflerine ilişkin açıklamaları, hali hazırda zamlı fiyatlardan satışa sunulan araç modellerinin daha da yüksek seviyelere ulaşmasına sebep oldu. Her ayın başında üretici firmalar tarafından güncellenen araç satış fiyatları, son olarak kasım ayının başında tekrar zamlandı. Öyle ki bazı firmalardan kasım ayının ortasında ikinci zam açıklamaları dahi geldi.

Otomotiv sektörünü giderek daha büyük bir çıkmazın içerisine doğru sürükleyen yüksek oranlı zamlar, vatandaşların araç sahibi olma planlarını da suya düşürdü. Bu durum ülke ekonomisini de direkt olarak etkilerken üretici firmaları harekete geçirdi. Zam haberlerinin yanı sıra çeşitli kampanya haberleri de veren üretici firmalar, müşteri potansiyellerini koruyabilmek adına kasım ayı kampanyalarının avantajlı fırsatlarını duyurdu. Son kampanya haberi ise Dacia’dan geldi. Romen firma, kasım ayı boyunca geçerli olan kampanyasının ayrıntılarını, tüketiciler ile paylaştı.

DACIA’DAN KASIM AYI KAMPANYASI!

sifir-kilometre-araclarda-dacia-firsati-faizler-yuzde-099a-dustu-son-tarih-30-kasim.png

Araçlarının tasarımları ve özellikleri sayesinde hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde sıklık ile tercih edilen araç markaları arasında yer alan Dacia, kasım ayı içerisinde geçerli olan yeni kampanyasını duyurdu. Firmanın resmi internet sitesi üzerinden duyurulmuş olan yeni kampanya haberine göre tüm Dacia modelleri için 100 bin TL’ye kadar kredi desteği verileceği ve faizin yüzde 0,99 olarak uygulanacağı bilgileri kaydedildi. Azami vade sayısı ise 12 ay olarak açıklandı.

DACIA KAMPANYASINA NEREDEN BAŞVURU YAPILIR?

Dacia’nın yüzde 0,99 faizli yeni kredi kampanyasından yararlanabilmek için yetkili Dacia bayilerine şahsen başvuru yapılması gerekmektedir.