SGK ile anlaşma tamam emekliye anında 2.000 ve 2.500 TL ödeme hesaplara yatıyor! TC kimlik kartı ile başvuranlara veriliyor..

SGK ile anlaşma tamam emekliye anında 2.000 ve 2.500 TL ödeme hesaplara yatıyor! TC kimlik kartı ile başvuranlara veriliyor..

Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar tarafında ki anlaşma onaylandı! Emeklilere anında 2 bin ve 2 bin 500 TL ödemeler hesaplara yatırılıyor. TC kimlik kartı ile başvuranlara veriliyor.. İşte detaylar!

Sosyal Güvenlik Kurumu ile bankalar tarafında ki anlaşma onaylandı. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklama ile Türkiye Bankalar Birliği ile anlaşmanın detayları belli oldu. Uzun süredir emekli promosyon ödemeleri merakla araştırılırken en yüksek promosyon ödemesi yapan banka araştırması gerçekleştiriliyordu. Türkiye Bankalar Birliği ile SGK tarafında gerçekleştirilen anlaşma sonrasında ise iş sözleşmeleri hükümleri gereceğine emekli vatandaşların, aylıklarını en az 36 ay ile bir bankada alma sözü verme karşılığında promosyon tutarları hesaplara anında yatırılacak.

Bankalar tarafından SGK ile yapılan anlaşma gereğince emeklilere 2 bin ila 2 bin 500 TL tutarında ödemeler gerçekleştirilecek. Ek ödeme kapsamında giren bu ödemeler emeklilerin banka şubelerine giderek promosyona başvurması ile gerçekleştiriliyor. Bu sayede 3 yıl kalma sözüne banka tarafından tek seferliğe mahsus 2 bin 500 TL'ye kadar ödeme alınabilecek. İşte detaylar..

EMEKLİLERE MÜJDELİ HABER SGK'DAN GELDİ!

Emekli vatandaşlar için bankalar tarafından yapılan destek ödemeleri kaldığı yerden devam ediyor. Bu süreçte ise Sosyal Güvenlik Kurumu ile yapılan anlaşma hükümleri doğrultusunda 2022 yılı emekli promosyon oranlarını arttıran bankalar, özellikle de düşük emekli maaşı alan vatandaşlar bir maaşa yakın bir şekilde ek promosyon ödemelerini bankadan anında alabiliyor.

Bankalar emekli promosyon ödemeleri kapsamında en yüksek ek ödeme tutarını sağlayarak vatandaşları kendi bankalarına geçirmeye çalışıyor. Bankalar bu süreçte yaptıkları peş peşe kampanyalar ile rekabeti arttırırken 31 Temmuz 2022 tarihine kadar tüm işlemleri gerçekleştirecek olan vatandaşlara Akbank, Garanti, Yapı Kredi, Türkiye İş Bankası ve Şekerbank tarafından emeklilere ek promosyon ödemeleri hesaplarına yatırılacak.

GARANTİ BANKASI'NDAN EMEKLİLERE 2500 TL'YE VARAN EK PROMOSYON ÖDEMESİ

Türkiye'de özel bankalar arasında yer alan Garanti Bankası tarafından yapılan açıklamalar doğrultusunda son dakika gelişmelerine göre emekliler, aylıklarını Garanti Bankası'na taşıması durumunda aldıkları emekli aylıkları tutarlarına göre 2 bin 500 TL'ye varan ek promosyon ödemelerini hesaplarına alabilecek.

3 yıl ve uzun süredir farklı bankadan emekli aylığı alan vatandaşlar Garanti Bankası'na TC kimlik kartı ile giderek işlemlere anında başlayabiliyor. Aynı gün işlemleri tamamlayan emekliler aylık ek promosyon ödemeleri aynı gün içerisinde yetişmezse ertesi gün hesaplarına görebilecek.

ŞEKERBANK'DAN EMEKLİLERE 2 BİN TL EK PROMOSYON ÖDEMESİ ANINDA HESAPLARA YATIRILIYOR

Şekerbank tarafından gelen açıklamalar doğrultusunda emekli promosyon ödemeleri kapsamında emekli aylıklarını Şekerbank'a getiren vatandaşlara 2000 TL'ye varan ek ödemeler hesaplarına yatırılıyor.

Maaş taşıma işlemlerinin gerçekleşmesinin hemen ardından 3 iş günü içerisinde vatandaşların hesaplarına ek promosyon ödemeleri yatırılacak.