SGK bombayı patlattı! Vatandaşlara 55 bin TL ödeme

SGK bombayı patlattı! Vatandaşlara 55 bin TL ödeme

SGK ve Garanti Bankası'nın işbirliği duyuruldu! Sosyal Güvenlik Kurumu ve Garanti Bankası arasında yapılan anlaşma ile vatandaşlar şubelerden 55 bin TL'ye kadar kredi alabilecek. İlgili kredi kampanyasına dair, detaylar ve satır başları haberin devamında.

Yüksek limitli ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için Sosyal Güvenlik Kurumu ve Garanti Bankası yeni iş birliklerini açıkladı. İki kurum tarafından ortaklaşa geliştirilen proje ile vatandaşların kredi kullanımının kolaylaştırılması hedefleniyor. SGK ve Garanti Bankası tarafından yapılan iş birliği sayesinde vatandaşlar şubelerden 55 bin TL'ye kadar kredi ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Özellikle geçtiğimiz yılın son çeyreğinde ciddi oranda artış gösteren enflasyon ve döviz kurundaki yukarı doğru ivmelenme sonrasında alım gücü düşen vatandaşların, kredi desteği ile ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için geliştirilen ortaklık ile 55 bin TL'ye kadar limit imkanı sunan kredilerden SGK'lı vatandaşlar faydalanabilecek.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) üzerinden emekli olmuş olan ya da SGK kapsamında sigortalı olarak çalışan vatandaşların faydalanabileceği ihtiyaç kredisinin detayları ise merak konusu oldu. Peki iki kurum tarafından ortaklaşa geliştirilen destek projesi kapsamında sunulan ihtiyaç kredisinin detayları neler? Kredi haberine ilişkin detaylar haberin devamında, Gürses Gazetesi'nde...

SGK ve Garanti Bankası İşbirliği! 55 Bin TL'ye Kadar İhtiyaç Kredisi

Sosyal Güvenlik Kurumu üzerinden sigorta ödemeleri yatırılmış ve emekli olmuş kişiler ile SGK üzerinden sigortalı gözüken çalışanları ilgilendiren yeni iş birliği kapsamında vatandaşlar Garanti Bankası'ndan 55 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecek. Vatandaşların Kurban Bayramı öncesinde ihtiyaçlarını karşılamaları için geliştirilen kredi kampanyası ile vatandaşların kredi ihtiyaçları hızlıca karşılanacak. Kredi kampanyasından yararlanabilmek için Garanti Bankası şubelerine gitmesi gereken vatandaşların neredeyse her banka için gerekli olan kredi alma şartlarını yerine getirmeleri gerekiyor. Kredi notu yüksek olan, adli sicil kaydı temiz olan, bankalarla geçmişinde herhangi bir pürüz görülmeyen ve bankalar nezdinde "riskli" grupta yer almayan kişiler 55 bin TL'ye kadar kredi alabilecek. Cep telefonlarına indirilebilen mobil uygulama ile de başvuru yapılabilen kredi kampanyasında 3 ay erteleme seçeneğinin yanı sıra, 24 aya varan vade seçeneği de vatandaşlar için sunuluyor.

Kredi kampanyasından faydalanmak isteyen vatandaşlar Garanti Bankası ile doğrudan iletişime geçerek uygunluklarını sorgulatabilir ve kredi başvurusu yapmak için mobil bankacılık ya da direkt olarak şubeye müracaat ederek başvuru işlemlerini tamamlayabilir.