Şekerbank’tan Emeklilerin Yüzünü Güldüren Kampanya! Emekliye Düşük Faizli ve Uygun Taksitli İhtiyaç Kredisi

Şekerbank’tan Emeklilerin Yüzünü Güldüren Kampanya! Emekliye Düşük Faizli ve Uygun Taksitli İhtiyaç Kredisi

Yüksek enflasyon ortamında harcamalara yetişemeyen emeklilere nefes aldıracak kredi kampanyası! Şekerbank emekli müşterilerine özel avantajlı faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kampanyasını başlattı. İşte detaylar…

Emeklilerin geçim sıkıntısı yaşadığı dönemde her zaman yanlarında olan Şekerbank, 2022 yılının son ayında bile cazip kampanyalarına devam ediyor. Müşteri memnuniyetini odak noktasına alan Şekerbank’ın emekli müşterileri için başlattığı kredi kampanyası büyük ses getirdi. Acil nakit ihtiyacı olan veya borçlarını ertelemeden ödemek isteyen emekliler, Şekerbank sayesinde düşük faizli ihtiyaç kredisi kullanabilecek.

Türkiye bankacılık sektöründe adından sık sık söz ettirmeye başlayan Şekerbank, emekli maaş müşterileri için cazip ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Bankanın resmi web sitesi üzerinden yapılan Şekerbank emekli kredisi detayları merak ediliyor. Vatandaşlar, Şekerbank emekli maaş müşterisi olduktan sonra düşük faizler ve 3-36 ay vade seçeneği ile kolay ödeme imkanına sahip olabiliyor.

Şekerbank Emekli Kredisi Nedir?

sekerbanktan-emeklilerin-yuzunu-gulduren-kampanya-emekliye-dusuk-faizli-ve-uygun-taksitli-i.jpg

Emekli maaşını Şekerbank bünyesinden alan vatandaşlar, bankanın emekli maaş müşterisi olma imkanına kavuşuyor. Aylık veya 3 aylık emekli maaşlarını Şekerbank’tan almak için başvuruda bulunan tüm SGK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri, avantajlı faiz oranlarından yararlanabiliyor. Şekerbank’ın emekli kredisi kapsamında müşterilerine maksimum 100 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi verdiği biliniyor. Bankanın resmi web sitesinde yer alan Şekerbank emekli ihtiyaç kredisi kampanyası sayfasında detaylı bilgiler bulunuyor.

Şekerbank Emekli Kredisi Nasıl Hesaplanır?

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, emekli maaşını Şekerbank’tan almayı kabul ettiğinde uygun faiz oranlarıyla avantajlı ihtiyaç kredisinden yararlanabiliyor. Şekerbank emekli maaş müşterilerine öze taksit seçenekleri ve 36 aya varan vade imkanı 100 bin TL tutarındaki kredi başvurularında geçerli oluyor.

Şekerbank emekli kredisi hesaplamasına standart faiz oranı ve hayat sigortası primleri dahil edilir. Bankanın duyurusuna göre kredi çekerken talep edilen kredi tahsis ücreti, kredi tutarına göre hesaplanır. Kredi tahsis ücretinden yüzde 10 BSMV ücreti kesilir ve hesaplamaya katılır. Şekerbank emekli ihtiyaç kredisi başvurusu online kanallar veya banka şubeleri üzerinden yapılabiliyor.