Şekerbank’tan Emeklilere Özel 24 Ay Vadeli 50.000 TL Kredi!

Şekerbank’tan Emeklilere Özel 24 Ay Vadeli 50.000 TL Kredi!

Emeklilerin acil nakit ihtiyaçlarında bütçelerini yormayacak kredi çözümleri Şekerbank’ın özel bankacılık hizmetleri arasında yer alıyor. Detaylar haberimizde...

Emeklilerin yükselen enflasyon ortamında acil nakit ihtiyacına en iyi şekilde yanıt veren özel bankalar arasında Şekerbank öne çıkıyor. Şekerbank’ın emekli maaş müşterileri için başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyasında yılın son ayına özel fırsatlar sunuluyor. İhtiyaçlarını ertelemeden hemen satın almak isteyen emeklilere 100 bin TL’ye kadar nakit desteği sunulacak. En uygun vadelerle ihtiyaç kredisi veren Şekerbank’ın Emekli Maaş Müşterisine Özel Kredi kampanyasının detayları belli oldu. Emeklilerin acil nakit ihtiyaçlarında bütçelerini yormayacak kredi çözümleri Şekerbank’ın özel bankacılık hizmetleri arasında yer alıyor.

Emekli Maaş Müşterilerine Özel Nakit Desteği

sekerbanktan-emeklilere-ozel-24-ay-vadeli-50000-tl-kredi.png

Türkiye bankacılık sektöründe adından sık sık söz ettiren Şekerbank tüketici kredilerinde cazip fırsatlar sunmasıyla dikkat çekiyor. Şekerbank müşterisi olan emekliler, nakit ihtiyaçlarında bu kampanyadan hemen yararlanabilecek. Düşük faizli ve esnek ödeme seçenekleri sunulan ihtiyaç kredisi arayanlar için Şekerbank emekli maaş müşterilerine özel kredi kampanyası öne çıkıyor. Uygun taksit seçenekleri ve 36 aya varan vade seçeneğinden sadece Şekerbank’ın emekli maaş müşterileri yararlanabiliyor.

Şekerbank Emekli Kredisi Özellikleri

Türkiye’deki milyonlarca emekliyi yakından ilgilendiren kredi kampanyası Şekerbank’tan geldi. Bankanın kurumsal web sitesinde yer alan duyuruya göre Şekerbank, emekli maaşını banka bünyesinden alan müşterilerine uygun taksitlerle kredi desteği sunuyor. Şekerbank Emekli Maaş Müşterisi Kredisi ile avantajlı faiz oranlarıyla ihtiyaç kredisi çekmek mümkün oluyor. Üstelik kredide 3 aydan 36 aya varan vade seçenekleriyle esnek ödeme planlarından yararlanan emekliler bu sayede kredi ödemelerini bütçelerine göre ayarlayabiliyor.

Şekerbank Emekli Kredisi Başvuruları

Şekerbank’ın Emekli Maaş Müşterisi Kredisi kampanyasında 24 ay vade seçenekleriyle 50 bin TL nakit kredi veriliyor. Halihazırda Şekerbank müşterisi olan emeklilerin yararlanabileceği bu kampanyanın başvuruları internet bankacılığı, mobil bankacılık ve banka şubelerinden yapılabiliyor. Maksimum 100 bin TL tutarına kadar verilen emekli kredisinde avantajlı faiz oranları müşterinin çekeceği kredi limiti ve vade seçeneğine göre değişiklik gösterebiliyor. Geniş bir müşteri kitlesine sahip olan Şekerbank, acil nakit ihtiyacı olan emekli müşterilerine özel kredi fırsatları sunmaya devam ediyor.