Şekerbank Emekli Müşteri Paketi Duyuruldu: 2 Bin TL Nakit Ödeme Hemen Hesaplara Geçiyor!

Şekerbank Emekli Müşteri Paketi Duyuruldu: 2 Bin TL Nakit Ödeme Hemen Hesaplara Geçiyor!

Türkiye’nin önemli özel bankalarından birisi olarak hizmet veren Şekerbank, yeni dönemde gelişen olumsuz ekonomik şartlardan en çok etkilenen grup içerisinde yer alan emekliler için yeni bir destek paketi geliştirdiğini açıkladı. İşte bankanın kampanyası

Şekerbank, yeni dönemde kendi bünyesine katılacak olan emekli müşterilerine sunacağı karşılıksız nakit ödeme tutarlarını ve diğer ayrıcalıklı hizmetleri duyurdu.

Şekerbank Emekli Promosyonu Kampanyası 2022

Şekerbank, yeni dönemde emekli müşteri sayısını artırırken aynı zamanda müşterilerinin de kazanmasını sağlamak amacı ile yeni bir promosyon kampanyası geliştirdiğini açıkladı. Söz konusu kampanyadan yalnızca maaş hesabını 3 yıllığına taşıyan yeni müşterilerin yararlanabileceklerini belirten banka, ödeme tutarlarını şu şekilde belirledi:

  • SGK emekli maaşı 1.499 TL ve altı tutarlarda olan yeni müşterilere: 1.500 TL
  • SGK emekli maaşı 1.500- 2.499 TL aralığında olan yeni müşterilere: 1.750 TL
  • SGK emekli maaşı 2.500 TL ve üzeri tutarlarda olan yeni müşterilere: 2.000 TL

Şekerbank’tan Emekli Müşterilerine Ayrıcalıklı Hizmetler!

2021/01/10/sekerbank-calisma-saatleri-2020-sekerbank-subeleri-saat-kacta-aciliyor-kacta-kapaniyor-sekerbank-aciliskapanis-saati-ve-ogle-arasi-saati-1594298754380.jpg

Şekerbank emekli müşterilerine, yeni dönemde geliştirmiş olduğu 2 bin TL üst limitli promosyon kampanyasının yanı sıra birçok farklı başlık altında daha ayrıcalıklı hizmet sunacağını açıkladı. Bankanın resmi internet sitesinde yer alan duyuruya göre bankanın müşterisi olan tüm emeklilerin yararlanabilecekleri ayrıcalıklı hizmetler şu şekilde sıralandı:

  • 3 ay taksit ertelemeli emekli ihtiyaç kredisi
  • Ücretsiz ve sınırsız EFT ve havale işlemi
  • Ücretsiz limit üstü çekim
  • Diğer bankaların ATM noktalarından ücretsiz hesap erişimi ve nakit çekimi
  • Şekerbank şubelerinde işlem önceliği
  • 4444 0 344 numaralı emekli destek hattı
  • Maaşını banka şubelerinden veya diğer çekim noktalarından çekemeyenler için eve maaş teslimi

Şekerbank’ın Ayrıcalıklı Emekli Müşteri Hizmetlerine Nasıl Başvuru Yapılır?

Şekerbank tarafından geliştirilmiş olana ayrıcalıklı emekli müşteri destek paketine başvuruda bulunmak için ek bir adımın atılmasına gerek yoktur. Bankanın mobil uygulaması, internet bankacılığı kanalı veya banka şubeleri aracılığı ile maaş hesabının taşınmasına yönelik talimat veren ve ilgili hesabın 3 yıl kalmasına yönelik hazırlanmış olan taahhütnameyi imzalayan tüm vatandaşlar, bankanın ayrıcalık emekli hizmetlerinden yaralanabilirler.